(18+ VIDEO) TRESLA SE ZADRUGA! SISALA GA, ljubila strasno kao NIKADA do sad, a onda – Moj MALI se vratio!

Noć proveli u poljupcima i zagrljajima.

Blogerka Luna Đogani i pevač Sloba Radanović, većinu prošle noći proveli su u strasnim zagrljaljima i poljubcima. Međutim, Luna se u jednom trenutku toliko zanela da je sa Slobinih usana prešla na njegov pazuh, a onda i na njegove noge.

Luna i Sloba

Luna i Sloba

Precizno Đoganijeva se najviše obradovala kada je ugledala Radanovićev palac. Istakla je da je srećna, jer više nije sama i da joj je Sloba jako nedostajao. Podsetimo, pevač više neće deliti sobu za rehabilitaciju, gde je bio sa svojom suprugom Kristinom Kockar. Oni su odlukom Lepog Miće proteklih sedam dana bili njegovi potrčci, a Sloba se sinoć vratio u svoj krevet.

Luna i Sloba

Luna i Sloba

– Nisam više sama! Bože, koliko te volim! Kako ne znaš koliko te volim? Da li si ćorav? Ko mi je ovo ovde napisao? Jedan sladak dečko! Smešan si! Jao, vidi ko je došao! Vratio mi se prst! Moj prst mali se vratio! Vidi koliko je to lepo – govorila je Luna, nakon čega je ljubila Slobin palac.

Luna i Sloba

Luna i Sloba

Ovo je čak šokiralo i Jovanu Tomić Matoru, koja je poznata kao osoba sa jakim stomakom. Podsetimo, Luna je pre nekoliko nedelja zajedno sa Kijom pričala kako voli Slobin palac na nozi, a Kristina joj je odgovorila da se slaže sa njom, jer se i stjuardesi dopada ovaj pevačev atribut.

Kako je izgledalo razmenjivanje nežnosti Lune i Slobe pogledajte u videu u prilogu: