ALARMANTNO! “STIGLA VAS JE KARMA ZBOG SILOVANJA” Đedović RASKRINKAO Kulićke – VIKA I DREKA TRESU ZADRUGU!


Skandal!


Voditelj Milan Milošević u emisiji “Pretres nedelje” podigao je Marka Đedovića, koji je otkrio svoj pakleni plan o druženju sa Miljanom i Marijom Kulić. Nakon što je Miljana iznela svoj stav, ustala je i Marija kako bi prokomentarisala.

– Nije nas nasankao, apsolutno sam očekivala i od Matore i od Đedovića – počela je Marija.

– Nisi – dobacio je Đedović.

 

Marija, Marko

Marija, Marko
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Pre ulaska u rijaliti nisam očekivala da povuku tužbu za nešto što je urađeno. Međutim, šta se desilo? Meni je Marko rekao: “Za ono suđenje se ne sekiraj”, posle toga je pričao da je oprostio. Iznenadila me je ova ljiga od čoveka, jer je pre sat vremena, otišla sam u hotel šta će da bude, pritom ga pitam, Miljana ima suđenje tada i tada, ako planiraš da povlačiš tužbu, treba da znam da se Siniša ne bi trošio na advokata, rekao mi je da ne treba niko da dolazi, da idu njih dvoje. Vraćaju se sa suđenja, meni je rekao da u utorak dolazi čovek da da da se potpišu sudski troškovi. Ovo njegovo, što je Miljana priznala, svakako bi priznala, kao i za Matoru, tako bi i za njega. Ja sam pre toga razgovarala sa avokatom o kazni, jer smo računali na oba dela da se uvaže. On mi je rekao šta je rekao, bitno je da se izađe na sud, imaće pravo na žalbu i to je to. Ništa se ti ne sekiraj, ima pravo na bilo šta, šta god da bude. Je l’ ti otvorila glavu? Odgovaraće za to! – rekla je Kulićka.

 

Marija, Miljana, Milan, Marko, Zadrugari

Marija, Miljana, Milan, Marko, Zadrugari
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Ja pričam o tome da je meni bilo zanimljivo da se sprdam sa vama, pa da uradim ono što sam hteo. Bio sam ti omiljeni, čuvala si mi hranu, jesi li mi pričala da sam dobar čovek? – uzvratio je Marko i dodao:

– Kristijane, apsolutno se slažem za svaku reč koju si rekao, ali nisam mogao zbog ovoga da se složim sa tobom. Vi ste bolesne! Klara tvrdi da je Miljana ovakva bogalja kao što jeste, jer vas je stigla karma zbog silovanja devojke.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Izvor: srbijadanas.com