ANA I DARKO BEŽALI OD LUKASA: Izbegavali svaki susret na snimanju emisije!

Ana Sević i Darko Lazić namerno su izbegli susret sa Acom Lukasom u “Grandovom” studiju na Košutnjaku zbog priča o navodnoj tajnoj ljubavnoj aferi između pevačice i starijeg kolege.

Bivši bračni par prvo je napravio opštu zabunu svojim zajedničkim pojavljivanjem na snimanju emisije, ali nisu davali nikakve signale da li su se pomirili ili samo ostali u korektnim odnosima.

Oni su sa ćerkom došli istim automobilom i ponašali se kao srećna porodica. Budući da su znali da je Lukas već u studiju i da pre njih snima “Grand specijal”, nisu želeli da uđu na glavni ulaz, pa su otišli na sporedni. Ana je skoknula do šminkernice, a potom se spustila u bekstejdž kod Lazića i deteta kako bi sačekali početak druge emisije, u kojoj su gostovali.

Nisu želeli da zauzmu svoje pozicije sve dok im Saša Popović nije dao zeleno svetlo jer nisu hteli da sretnu Acu, pogotovo Ana, koja je poslednjih meseci zbog njega bila na stubu srama. I Darko nije želeo da ga vidi, pa je pomalo bio nemiran dok mu nije javljeno da je Aca otišao kući.

 

Sevićevoj i Laziću je ovo inače prvo zajedničko javno pojavljivanje nakon što je otkriveno da se razvode. Očigledno je da se dobro slažu, iako više ne žive zajedno