ANA KORAĆ SVE PRISNIJA SA EDOM! Nakon Davidovog IZBACIVANJA utehu našla u OŽENJENOM zadrugaru?! (VIDEO)


Dragana će pući od ljubomore?


Sinoć je održana još jedna emisija “Prestres sa Milanom Miloševićem” i tom prilikom raskrinkani su mnogo brojni odnosi u Beloj kući. Dragana Mitar i Edis Fetić imaju turbulentnu ljubavnu priču te je došao na red i njihov odnos da se preispita.

– Nismo se pomirili, nećemo se pomiriti. Preneo sam joj prehladu, pa sad brinem o njoj. Ne pišemo, ne šapućemo. Ne želim da se svađamo i da se bijemo, tu smo, pričamo o rijalitiju. Složili smo se da nećemo više biti zajedno. Ne sećam se da smo nešto šaputali. Ne pravim dogovore ni sa kim. Očigledno nije bila ljubav – rekao je Edo.

– Ta tema je završena, ništa ne bih dodala – navela je Dragana.

– Naš odnos ni pre mog izlaska nije bio dobar, bili smo u ogromnim svađama. Nije ni bitno, boli me glava od te priče. Nema veze sa socijalnim, meni moju decu niko ne može da uzme. Niti će me više, niti manje voleti oni ako sam sa njom ili nisam. Nije to to što sam mislio, sve je drugačije. Bila je žena mog života, bila pa prošla. Nećemo se pomiriti nikad – rekao je Fetić.

– Definitivno je kraj i to je to. Isparila ljubav, dešava se. Nije valjalo kad je bilo, ne valja sad – rekla je ona.

Dragana Mitar, Edis Fetić

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Šest meseci smo dokazivali tu ljubav, vi ste nas ubeđivali da nije, mi smo vam sad poverovali. Ana i ja smo ćaskali danas o nekim našim temama – naveo je Edo.

– Ja sam shvatila čim je on došao, kad se desila ta njihova svađa u pabu, kad je on bio u socijalnom, videla sam da on hoće da se razdvoji od nje. Rekao mi je da je shvatio da su mu preča deca i život napolju, da ovo nije ljubav, da je shvatio to kad je izašao. On je normalan dečko, pričali smo danas o svemu, možemo da se družimo svaki dan – navela je Ana Korać.

– Mi znamo nešto što nas je ohladilo. Moj život je napolju – rekao je Edo.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com