Ana očitala Maji lekciju, pa OTKRILA: “Janjuš te NIKADA NEĆE VOLETI, kao što je voleo mene! (VIDEO)


Tako se to radi…


Raspravu Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša o devojkama u kući, ali i o Ivani Šopić i Ani Korać, mogli su zadrugari da vide večeras u emisiji “Gledanje snimaka”. Tada je Janjuš rekao kako ga Ana nikada nije javno brukala i govorila loše stvari o njemu. Inače, pre ove situacije Maja je bacila šolju koja je pogodila Erminu.

– Ne zanima me. Ne želim da komentarišem – rekla je Maja.

– Kad god se spomene Ivana Šopić ona odmah krene da provocira. Isto i za Anu. Nikada me niko nije ponižavao kao Maja. Ana me nikada nije blatila, kada smo se posvađali – rekao je Janjuš.

Zadruga

Zadruga
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ana je jedna, ovakve kao ja se ne ponavljaju nikada u životu. Maja Marinković mora da shvati da nikada neće biti Ana Korać. Ja sa Janjušem nikada nisam bila, mene je Janjuš voleo ovakvu. Ja nikada nisam imala ništa s Janjušem, osim onoga što ste svi videli. Ja ne znam gde rastu takve devojke – rekla je Ana.

– U Ivanjici sigurno ne – izjavila je Maja.

Maja Marinković

Maja Marinković
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Pa bolje da si rasla u Ivanjici, bila bi kao ja. Ja sam devojka koja je odrasla u normalnoj porodici. Nikada te Janjuš neće voleti kao što je voleo mene. Ja nikada s njim ništa nisam imala, ali me je voleo, zato što sam dobar čovek – dodala je Ana.

Ana Korać

Ana Korać
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

-Sad si mu j*bala majku – rekao je Mića Ani nakon njenog izlaganja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com