ANABELA BESNA NA ĆERKU! “Doktorka ti je zabranila s*ks, a imali ste ga u kabini! Kad vas je Gagi zatekao…” (VIDEO)


Žestoka rasprava!


U emisiji “Gledanje snimaka” razvila se duga rasprava o Luninom zdravstvenom stanju, i o tome ko je prvi pokrenuo tu priču.

– Nije htela da to bude transparentno, okej, snimila je bubica, htela je to da mi kaže, ali nije htela da bude transparentno. Okej, pogrešila je – rekao je Marko.

– Ja sam ušla ovde, znate zbog čega sam bila izrevoltirana. Oni su imali odnos u hotelu, pukla sam i rekla: “Ja da gledam da se pravi beba sa devojkom koja ima virus, neću” – rekla je Anabela.

– Ma kakva beba? Naravno da pričamo posle godinu dana veze o tome. Nijedan jedini put to nismo radili – dodao je Marko.

– To je bila šala za bebu. Gde da pravim bebu u rijalitiju? Luda sam, ali ne toliko. Mama mi je prva rekla da ne pričam to za virus, kada sam ulazila ovde. Ja sam rekla: “Važi”, kada sam ušla imala sam potrebu to da kažem tati i Marku da bi razumeo čovek zbog čega nećemo raditi neke stvari isto. Pa sam mu rekla to kroz šifre. To veče smo bili u izolaciji, pomirili smo se, rekla sam: “Moram da ti kažem nešto, lečim se od nečega što nisam imala ranije i moram da se operišem”. Samo sam tu to rekla. Bilo je s*ksa u kabini? – rekla je Luna.

– Nisam hteo da je zapitkujem… Ja ne znam da šapućem – dodao je Marko.

– Da li je taj s*ks zabranjen od strane doktorke? – pitala je Anabela, Lunu.

– Da! – rekla je Luna.

– I još nešto? – dodala je Anabela.

– Zato što je prenosivo – rekla je Luna.

– Žena je rekla da je striktno zabranjen s*ks. Žena joj je rekla: “Zaboravi na s*ks pet meseci”. Žene umiru od toga, Marko se sprda s tim! Ti si taj koji ne misli na Lunino zdravlje i reputaciju! Ti, ne ja! Ne prenosi se dodirom, ne pravi se lud! – poručila je Anabela, Marku.

– Možda sam joj ja preneo? Šta je problem? Evo, ja sam joj preneo! Meni je bolesno da raspravljamo na ovu temu! – vikao je Marko.

– Ja nemam polnu polest, šta je s vama više? Sad ti govoriš mama da sam ja dobila polnu bolest. Meni to niko nije preneo! – rekla je Luna.

– Ja sam gledala vaš s*ks u kabini! Nemoj da me nerviraš! Lepo ti je žena rekla da nemaš odnose! Ona ti je rekla, ne ja! Što se praviš luda? – rekla je Anabela, Luni.

Celu raspravu pogledajte u videu:

Izvor: srbijadanas.com