BANE NAPUSTIO ZADRUGARE: Haos nakon kadrova gde je Zerina razmenjivala nežnosti sa Vladom (VIDEO)

Nije mogao da podnese.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju rijalitija “Zadruga”, kao što je to slučaj svakog četvrtka. Voditelj Milan Milošević je tu da se postara da gledanje prođe u mirnom toku.

ODAVNO NISAM BILA TAKO SREĆNA: Bane IZLETEO sa sastanka kada je pušten snimak u kom VLADA LJUBI ZERINU, a onda je ona sve priznala! (VIDEO)

Prvi klip se ticao razmenjivanja nežnosti Vladimira Todorovića i Zerine Hećo u zatvorskoj ćeliji dok su delili postelju. Zerina i Vlada su naravno imali šta da kažu o tome. Bane Čolak nije mogao da sluša šta oni imaju da kažu pa je napustio sastanak kako bi se osamio u sobi za izolaciju.

– Odavno nisam sebe videla tako srećnu. Pričali smo o svemu. Iznenadila sam se, spomenula sam Olju jer je pričao o ženskoj osobi. Pričao mi je kako je njega Olja poljubila kada je krenuo u zatvor. Nisam očekivala da će to da se dogodi. Mada, sa nama se sad ništa ne dešava. Ne razmišljam o vezi, imam dovoljno problema – rekla je Zerina, a Bane je ustao i izašao napolje.

Vlada je ustao i priznao da se sve spontano dogodilo. Ipak pohvalio se da mu je ta noć bila prelepa, ali i rekao da sa njom neće više ništa imali jer ne smatra da je pogodna osoba sa to jer ima komplikovan odnos sa bivšim dečkom Banetom Čolakom.

– Ne znam šta bih rekao, sada se samo družimo. Prija mi i to je to. Ta noć mi je bila lepa, nakon svega ja odustajem. Neću da budem ovde ta neka osoba oko koje će se vrteti ta priča. Ona ima komplikovan odnos – rekao je Todorović.

Zerina je posle njegovog izlaganja priznala da je i nakon poljupca brinula kako će se Bane osećati jer zna da će se to prikazati četvrtkom uveče. 

– Mene najviše brine što sam se ja brinula kako će ono g*vno da se oseća. Ja znam šta sledi kada ti Milane izađeš. Svako veče je slično – priznala je Zerina svoje strahove.