BUKTI ESTRADNI RAT! Nakon što ih je Andreana nazvala PROSTITUTKAMA, zadrugarke ŽESTOKO uzvratile UDARAC


Nisu joj prećutale!


Andreana Čekić donela je odluku da po svaku cenu odbrani pevačku profesiju od učenica rijalitija koje snimaju pesme, te je prva na estradi probila led i javno im poručila da se drže prostitucije umesto mikrofona. Kako kaže, treba da se bave onim u čemu su najbolje.

– Poštovane elitne prostitutke, nemojte snimati pesme. Učinite ovom svetu dobro. Zamislite da svako ko izađe iz rijalitija dobije želju da postane hirurg. Ne ide – napisala je Čekićeva na svom Tviter nalogu, pa poručila da je među prvim prostitutkama koje snimaju pesme i starleta Ana Korać.

Pevačica je poručila da čvrsto stoji iza svojih stavova.

View this post on Instagram

Your results are your thoughts ?

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on

– Smatram da sam dovoljno rekla i ne bih dodatno da reklamiram te devojke. Velika je žalost što uopšte imaju prostora u medijima. Rado istaknem svoje stavove o raznim temama na Tviteru i iza svakog svog stava stojim. Naravno, nije mi strano ni da se našalim na svoj račun – kaže Andreana, čije stavove Iva Grgurić, pobednica „Zadruge“, smatra direktnom prozivkom.

– Uz dužno poštovanje gospođe Andreane Čekić, zaista ne bih znala šta da prokomentarišem na ove njene izjave. Ovo sam protumačila kao potencijalnu direktnu prozivku, a ne nameravam da se bavim ni muzikom ni pevanjem i, na kraju, nisam prostitutka – istakla je pobednica „Zadruge“, koja je sudeći po svemu zaboravila da je javno priznala da je zbog teškog siromaštva bila u vezi sa pet decenija starijim biznismenom u invalidskim kolicima.

Iako je i zadrugarka Tara Simov najavila da će kroz nekoliko meseci objaviti album i da će pesmama pokoriti estradu, nisu je uvredile Andreanine prozivke.

– Ne pronalazim se u prozivkama Andreane Čekić jer nisam elitna prostitutka. Dete od 20 godina i prostitucija ne idu zajedno – tvrdi Tara, dok je Dragana Mitar reagovala nešto oštrije.

View this post on Instagram

??

A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar) on

– Ako elitne prostitutke uspeju da poremete uspeh tako velikim zvezdama, onda te prostitutke imaju ogroman uspeh na muzičkoj sceni, čim pevačice moraju da ih komentarišu. Bolje bi pevačicama bilo da se pozabave svojim pesmama i budu originalnije kako ne bi dolazile u situaciju da komentarišu druge. Nekome je možda potreban rijaliti, a nekome audicije za početak karijere – rekla je Dragana, aludirajući na to da se Andreana takmičila u „Zvezdama Granda“.

Izvor: srbijadanas.com