Čvarkov opleo po LUNI I SLOBI! Pa, budalo jedna! A ona: RITA SE KO BESAN KONJ! Smak ZADRUGE! (VIDEO)

Evo šta bi on hteo da gleda!

Luna Đogani i Sloba Radanović su trenutno najpopularniji rijaliti par, ali izgleda da se to ne tiče naročito najčuvenijeg arhivatora Srbije – Đorđa Čvarkova!

Zbivanja iz popularne “Zadruge” našla su put i do najnovije epizode humorističke serije “Državni posao” i to zahvaljujući Čvarkovljevoj babi. Šefa arhivatorskog odeljenja probudila je nekakva buka usred noći, i ubrzo je shvatio da baba gleda “Zadrugu”, jer je zanima šta se događa sa Lunom i Slobom.

Luna i Sloba

– Sloba i Luna se volidu! Hoću to ga gledam! Šta će biti sad? Eno ih ulaze u orman! Eno ih ulaze pod krevet! – vikala je baba, ali po viđenju Čvarkova, Sloba i Luna uopšte ne zaslužuju pažnju gledalaca. On je i dalje veran starim dobrim “Parovima”, koji su žarili i palili na malim ekranima i pre nego što je “Zadruga” bila i zamišljena. To je pokušao da objasni i babi:

– Ja joj kažem: “Pa, budalo jedna! Pa, prebaci na Hepi! Pa, imaš Parove, bog te ubio, da vidimo šta rade Dalila, Gastoz i Miloš Bojanić! Ne! Rita se kao besan konj! – objasnio je Đorđe besno Boškiću. Ovu njihovu raspravu prekinula je uporna mušterija – krajnje retka situacija u arhivskom – a kako se sve odvijalo dalje pogledajte u epizodi broj 987: