EVO KOLIKI SU HONORARI UČESNIKA ZADRUGE 4! Od ovih SUMA neće vam biti dobro – Da li je moguće?!


Ogroman novac je u pitanju.


Kao što je već poznato, od septembra na malim ekranima gledaćemo četvrtu sezonu “Zadruge”.

Do sada smo saznali da su ugovre za učestvovanje u četvrtoj sezoni ovog rijalitija potpisali Miki Đuričić, Stanija Dobrojević, Kristijan Golubović, a nagađa se i da ćemo ponovo gledati još mnogo poznatih rijaliti lica.

miki-djuricic,-kristijan-golubovic

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Sada je otkriveno i koliko su neki od njih navodno tražili da uđu u Zadrugu 4! U pitanju su ozbiljni honorari.

Stanija Dobrojević navodi se kao jedna od najvećih zvezda “Zadruge 4”, a budući da se tokom “Zadruge 2” pisalo da je zarađivala 2.000 evra nedeljno, šuška se da ni sada nije pristala na manju sumu.

stanija-dobrojevic

Foto: Srbija Danas

Mensur Ajdarpašić, čije učešće u trećoj sezoni je obeležila veza sa Minom Vrbaški, ući će i u “Zadrugu 4”, ali ovog puta sa bratom Adrijanom. Kako pišu domaći mediji, Adrijan je dogovorio honorar od 3.000 evra nedeljno.

Miljana Kulić četvrti put će se naći pred kamerama “Zadruge”. Ona je nedavno izjavila da joj je upravo novac glavni motiv za učešće, te da je iz “Zadruge 3” izašla bogatija za čak 250.000 evra i da je ništa osim te sume ne zanima.

miljana-kulic

Foto: Srbija Danas

– Ljudi TV Pink mi nudi 400.000 evra za devet meseci. Šta da radim, ne ulazi mi se”, pitala je Saška pratioce.

Miki Đuričić potpisao je ugovor za “Zadrugu 4”, ali se njegov honorar drži u tajnosti. “Zadrugu 3” je preskočio, ali se spekulisalo da je tada za učešće tražio honorar od 50.000 evra.

Kako su mediji ranije preneli, Kristijan Golubović je navodno potpisao ugovor na šest meseci i dogovorio sumu od 150.000 evra, od čega će 50.000 evra dobiti unapred.

bfbgng

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Kada istekne tih šest meseci, Kristijan će moći da produži ugovor na preostala tri jer će i četvrta sezona rijalitija trajati devet meseci. Ako ne bude želeo da ostane u rijalitiju, moći će da izađe, bez obaveze da plaća kaznene penale. Ali ne samo to, produkcija ga neće ni tužiti ako pre isteka inicijalnog ugovora napusti “Zadrugu”, ispričao je ranije izvor.

Kako pišu mediji, Čelnici Pinka pregovaraju i sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani, dok Marko Miljković za sada nije u planu.

Izvor: srbijadanas.com