HITNA DISKVALIFIKACIJA PRED FINALE! Jezivi snimak BATINA – FAVORIT će biti NA STUBU SRAMA (VIDEO)


Skandal!


Sinoć je na imanju u Šimanovcima održana poslednja emisija “Pitanja novinara”. U emisiji je došlo do neočekivanog incidenta, dok su novinari postavljali pitanja zadrugarima i sada već bivšem ljubavnom paru Mini Vrbaški i Mensuru Ajdarpašiću.

Ajdapašić isprovociran od strane zadrugara i pitanja novinara dožive je nervno rastrojstvo kada je neočekivano počeo da plače, lomi i viče do te mere da je obezbeđenje moralo da reaguje.

Mina, Mensur

Mina, Mensur
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Mensur i Mina su nakon višmesečne ljubavi koja je naizgled svima bila neuništiva dobili etiketu najozloglašenijeg para u “Zadruzi” s obzirom da su glavni akteri svakodnevnih svađa, vređanja, suza… pa i fizičkih okršaja.

Mensur je trenutno jedan od glavnh favorita za pobedu u “Zadruzi 3”, međutim kako se bliži kraj tenzija među zadrugarima je sve veća.

Mensur, Mina

Mensur, Mina
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Pred sam početak sinoćne emisije “Pitanja novinara” Mina i Mensur su imali težak okršaj u izolaciji kada je Ajdarpašić fizički nasrnuo na Minu, udario ju je u zid kada su se jasno čuli Minini jauci a ubrzo se primetila i krv na njenim rukama. Zatim je usledio šamar upućen ovoj zadrugarki.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu, a da li će produkcija i gledaoci reagovati i surovo kazniti Ajdarpašića za nasilje ostaje nam da saznamo.

Izvor: srbijadanas.com