Instagram profil sa pravim potencialom za uspehom

“Akademija Retarda” ili kako je potpisan na instagramu akademija.retarda profil koji je uspeo da dodje do neverojatnih 18.800 pratioca za samo mesec dana sa pomoc od ljudima koji su spodelili ovaj profil.

Ovi momci koji vode ovaj profil su nam za nasu redakciju BalkanskiVesti.info  rekli da su ovaj profili napravili na salu i iz ciste zabave, nisu se nadali na toliko uspeha za toliko brzo vremena od strane ljude i da ce da naprave nesto ozbiljnije i nesto kao krug ljudi.

Oni su za brzo vremena izasli na vise portala, kao  i na primer na nas portal, taj clanak mozete da procitate ovde

Isto tako su izasli jos u razlicnih portala koji na primer su: ” Telegraf.rs, Blic.rs, negujmosrpski” i jos mnogo toga portala

Kao sto su nam rekli da ovaj instagram profil su im promenili zivot tako sto su preko profila koji imaju dobili mnogo sponzora koji isto tako su im pomogli da dignu profil na veliki nivo, i isto tako su organizivarali neki giveaway i su ljudima koji prate ovaj profil kao nagradu sto su aktivni i sto prate profil su dobivali nagrade u smislu majca, olovke, igrice za racunar, ps4 i jos mnogo toga.

Najavili su da u buducem imace jos giveaway i jos mnogo toga kako bi svoje fanove nagradili zbog toga sto prate njin profil.

Trenutno imaju aktivan giveaway za sve ljude koje prate profil, pa ako zelite mozete da se prijavite ispod ovog teksta.

Ako i vi zelite da se nasmejete kao sto smo, zapratite svi profil i da im pomognemo da dodju do 20k pre Nove Godine.

View this post on Instagram

Ubijamo ❤️?

A post shared by Akademija / Red-A.net (@akademija.official) on

View this post on Instagram

[?]

A post shared by Akademija / Red-A.net (@akademija.official) on