ISPLIVALE LAŽI NA VIDELO! Slala poruke muškarcima?! Matora otkrila Majine TAJNE koje je KRILA od Alena


Izdala je drugaricu!


Tokom pitanja gledalaca raskrinkani su mnogobrojni odnosi u Beloj kući. Jedno od pitanja bilo je upućeno Maji Marković, a odnosilo se na njen odnos sa Ivanom Marinković.

– Kako te nije sramota da budeš bezdušna prema Ivani, a ona te štiti i pokriva kod Alena? – glasilo je pitanje.

– Paula mi je danas rekla da je rekla kako sam joj ja dopustila da ide po moje stvari, a to nije istina. Žao mi je što se udaljila od mene posle svega, jer sam ja uvek bila uz nju. Ja imam pravo da kažem nekad nešto u besu ili ljutnji. Mislim da to nisam zaslužila – pravdala se Maja.

– Svakom na obraz ono što govori! – rekla je Ivana.

– Bilo mi je interesantno kada je danas Ivana rekla da je Maja znala za rolku, Majina reakcija nije postojala – dodala je Ermina.

– Ja sada kažem da Ivana nikada Maju ne bi odala, ćutala je za sve, zato je dovela situaciju do ovoga. Nije se slučajno Maja odvojila zbog kao neke rolke. Mi smo non-stop pričali o se*su, Maja sve laže. Ja ti nisam Ivana, ćuti i pusti me da pričam. Ivana je veći prijatelj ovde ispala, a prisustvovala sam nekim situacijama kada je slala neke poruke drugim muškarcima. Ne pisane poruke, ali su se poveravala jedna drugoj u vezi muškaraca, a znate sa kim je imala priču – ubacila se Matora.

Maja Marković

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ivana tebe štiti u svakoj situaciji, a onda Alen i ti napušavate nju, tako i sada – uključila se Tara.

– Zašto nisi stala uz Ivanu, uz drugaricu koja te štiti?! Rekla je da je uradila sa gaćama isto što i sa rolkom – vikala je Sandra.

– Ja sam se ovde klela u prijateljstvo mene i nje, ja izdajica neću biti nikada – rekla je Ivana kratko.

Detaljnije pogledajte u nastavku: