ISPLIVALO! Jedan od najvećih zavodnika ULAZI U ZADRUGU 4, ženama neće biti svejedno – Svi ga znate!


Jedva čekamo!


Danas je ispred zgrade TV Pink uhvaćen markantni Kenan Tahirović, nakon što je završio sastanak sa čelnicima produkcije i potpisao ugovor za učešće u četvrtoj sezoni rijalitija koji milioni gledalaca s nestrpljenjem iščekuju!

Kenan, inače, dolazi iz Sarajeva i već je poznat regionalnoj javnosti, pogotovo nežnijem polu – bavi se manekenstvom i modelingom, a zbog svog upečatljivog, markantnog izgleda vrlo brzo je postao i zvezda društvenih mreža, naročito Instagrama, gde za njim uzdišu pratiteljke i svakodnevno prate njegove objave

Dodatnu pažnju na sebe skrenuo je ulogom u spotu za hit pesmu “Žena od sultana” Tijane eM, gde glumi fatalnog zavodnika sa kojim “sultanova žena” vara svog dragog. Spot za ovu pesmu napravio je pravi bum u domaćoj javnosti i na društvenim mrežama, a celom Balkanu odmah je zapao za oko atraktivni Kenan, o kojem nedeljama unazad bruje svi.

Gledaoci “Zadruge” po prvi put će biti u prilici da Kenana upoznaju u potpuno drugačijem svetlu – biće zanimljivo kako će se snaći u svim predstojećim izazovima Velikog šefa, ali i za crnim stolom, gde se često odvijaju žustre debate i rasprave na različite teme. Ipak, jedno je sigurno – na njega neće ostati imune kako učesnice, tako ni gledateljke nove sezone rijalitija, koja će prema najavama nadmašiti sve prethodne.

Izvor: srbijadanas.com