IZA KAMERE – TARA SE SUKOBILA SA PRODUKCIJOM Pozvana na RAZGOVOR posle napada makazama na Kristijana


Ova devojka ne poštuje ništa!


Sinoć je u Zadruzi došlo do sukoba neviđenih razmera kada je Kristijan Golubović nasrnuo na Taru i Ša, a onda ušao u nikad grublji sukob sa obezbeđenjem.

Pale su teške reči, pretnje, psovke, čak je bilo i fizičkog kontakta, a sve naizgled zbog bezazlene svađe.

Pogledajte na snimku kako je izgledao ovaj obračun!

Nakon što je sve počelo da se smiruje, na scenu je stupila Tara Simov, koja je naletela na Golubovića makazama u želji da ga “izbode” kako je i sama rekla, ali su je u tome sprečili ostali zadrugari. Kristijan je tu opet izgubio kontrolu pa je nasrtao na Taru iz sve snage želeći da se opet obračuna sa njom.

Simova već neko vreme iskazuje agresivno i bahato ponašanje, a ne preza ni da se sukobi sa čelnicima produkcije. Te je tako danas odbila da dođe za crni sto kada ju je voditelj Maca pozvao, poručivši mu da prvo mora da se spremi. Maca je ljutito rekao da će biti kažnjena nedeljnim honorarom pokušavši da je urazumi, ali je ona ironično izgovorila “da da” i nastavila svojim putem.

Gledaoci Zadruge su besni zbog ovakvog ponašanja Tare, pa apeluju na produkciju da je sankcioniše adekvatno, misleći pritom i da je “zrela” za diskvalifikaciju.

Pogledajte na snimku OVDE njen sukob sa Macom!

Ozbiljne batine dobio je i Đole koji izgleda vuče traume od Tarinih pesnica jer kad god govori o tome on se rasplače.

Izvor: srbijadanas.com