JA SAM RASKIDALA SA TVOJIM DEČKOM! Gordana OGORČENA zbog Teodorinog ponašanja pa joj OČITALA BUKVICU! (VIDEO)


Ukućanka je u potpunosti zaboravila na kamere!


Iako je delovalo da će današnji dan ukućani proslaviti u miru, situacija se otela kontroli pa su se takmičarke brutalno posvađale.

Naime, Gordana Džehverović svakodnevno upućuje niz kritika svojoj ćerki Teodori Džehverović, a ni danas žestoka rasprava nije bila isključena. Ova situacija dogodila se kada je Teodora u par navrata pokušala da odgovori svoju majku da daje bilo kakve komentare na račun zadrugara koji su u toku dana čitali osmomartovske čestitke.

Gordanu je to dovelo do ludila, pa joj je sasula u lice sve ono što je u Beloj kući dugo skrivala, a tajne koje su one želele da sačuvaju ugledale su svetlost dana.

Ti, da vodiš računa o svom ponašanju što su te prozvali! Znači, prvo, za ono piće si me dovela do ludila! Ja te molim pošto si me sada toliko iznervirala za stolom i praviš da ljudi gledaju moju svađu, da vodiš računa kako se ponašaš! Je l’ sam te tako vaspitala? Nemoj da zaboraviš nikad onog dečka kog si ostavila, a koji me je zvao da ja raskidam sa njim! On je meni plakao, ja sam raskidala i radila ono što sam pre 35 godina! Je l sam te tako vaspitala? Ti mene ne možeš da prekidaš, ja tebe mogu, ja sam te rodila! I ti da se baviš javnim poslom? Je l se je*ete? Rekla si da nećeš da se je*eš! Uhvatila sam te u laži dva puta! – vikala je Gordana.

Ali, ja samo nisam želela da pričam o tome u javnosti – pravdala se Teodora.

Autor: TV Pink Printscreen

Ti si mene slagala tri puta! Muvala si se sa Anđelom, dečka si ostavila, to ti neću oprostiti! Ušla si ovde, obećavala mu kule i gradove! S kim si se čula? Spustila si mu slušalicu i rekla si da ne možeš da veruješ da se toliko zaljubio u tebe! Kajaćeš se do kraja za tog dečka! – rekla je Goca.

U ovoj raspravi je evidentno koliko Gordanu grize savest zbog postupaka njene ćerke koja je nepromišljeno radila stvari za koje je obećavala da se nikada neće desiti. A da li je ona svojim žestokim rečima u potpunosti raskrinkala svoju ćerku i to pred milionskim auditorijumom i da li će, ukoliko se njihova komunikacija ovako nastavi otkriti još sitnijih detalja koje su dugo pokušavale da prikriju, procenite sami.