Janjuševoj MALOLETNOJ ĆERKI priredila traumatično iskustvo: UŽASNO svedočenje o nasrtaju Maje Marinković


Bivši ljubavnik tvrdi da je obolela od psihopatije i nimfomanije!


Marko Janjušević Janjuš otkrio je da je Maja Marinković na više načina pokušala sebi da oduzme život i da ju je otac Radomir Marinković Taki zbog toga smestio na psihijatrijsko lečenje u “Lazu Lazarevića”.

Crnogorac je komentarisao celokupnu situaciju između bivše ljubavnice i njenog sadašnjeg momka Milana Jankovića Čorbe. Kako je pukao od ljubomore jer ona više nije s njim, počeo je da iznosi do sada nečuvene detalje vezane za nju, između ostalog, da je psihopata i nimfomanka.

Maja Marinković

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Mene ovo uopšte ne čudi! To je nasrtanje na Čorbu. To je nimfomansko, psihopatsko ponašanje. To je bolest gde ne možete da izdržite pet dana bez seksa, kada joj je glavić non-stop u glavi – izjavio je Janjuš povodom ponašanja bivše ljubavnice.

– Sada hoće od mene da napravi sve i svašta, budalaštine. Pukao je od ljubomore – reagovala je Maja.

Maja i Janjuš

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Uvek je ona dolazila kod njega za s*ks. Namerno je to radila, da njegovo dete gleda – prokomentarisala je Marija Kulić.

– Bilo je situacija kada me ona pozove kod sebe, ja joj kažem da ne mogu, pa ona bane kod mene sama. I ja sam morao da prijavim policiji, nekoliko puta se to desilo. Htela je da skače sa petog sprata da se ubije. Stajala je na terasi. Maja je tada završila u “Lazi Lazareviću”. Taki ju je ubeđivao da je to za nju, da treba da se leči jer je psihički pukla. Pobegla je jer je luda. Ja sam je gledao kada je uzela staklo i sekla se po rukama. Htela je da seče vene zbog mene. Ona me zaključavala u svoj stan i nije mi dala da odem. Najviše me boli za Krunu. Bila je ljubomorna i na nju, držao sam je na terasi petog sprata, ovako u rukama, kada je čula da idem da vidim dete – pričao je Janjušević o Marinkovićevoj.

Radomir Marinković Taki

Foto: Srbija Danas

– Ovo je sramota, ovo sluša moj tata. On preuveličava ove stvari. Mislim da posle svega treba da se vrati ženi, zašto je pao na mene ako sam ja najcrnja? neka bude da je sve ovo istina, nikada me više neće imati! Istina je da sam nekad ja bila navalentna, ali sam prežalila – branila se Maja.

Nakon obostranih pljuvačina, većina zadrugara je stala na Janjuševu stranu, dok su na Maju bacali drvlje i kamenje. Optužili su je da je bolesna, kao i da ima pogled psihopate.

Izvor: srbijadanas.com