“JEL MOGUĆE?!” Karićev ULAZAK iznenadio BIVŠE zadrugare, a evo KAKO su Kristijan i Tomović reagovali…


Stigao veliki rival!


Kao što je najavljano, večeras će se u Belu kuću useliti troje novih takmičara. Voditeljka Dušica Jakovljević je najavila i sledećeg novog takmičara, bivšeg zadrugara Stefana Karića.

Dok su vodile rat, Nataša Radan i Aleksandra Nikolić pomenule su Stefana Karića, a Nikolićeva je zaključila da je Radanova ljubomorna na nju jer je letos bila u Karićevoj vili. U Karića je bila zaljubljena i Ermina Pašović, a istorijat flerta ima i sa Majom Marinković.

Nakon što je obavio intervju sa novinarima, Stefan Karić je u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević obećao mnogo toga, ali je prokomentarisao i aktuelnosti koje je imao prilike da gleda spolja. Međutim, kada se pojavio na vratima Bele kuće, mnogim zadrugarkama je zagonetni osmeh zaigrao na licu.

Podsećamo, Karić je u studiju izjavio da je u lošim odnosima sa Vladimirom Tomovićem, a njiov susret prošao je i te kako opaženo. Takođe, pomenuo je i konflikt svog oca Osmana i Kristijana Golubovića, gde je istakao da se nada korektnoj komunikaciji.

Stefan Karić ulazak

Stefan Karić ulazak
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Bivši cimeri iz “Zadruge 3” su odmah potrčali ka Stefanu, nakon čega je imao prilike da se upozna sa ostatkom njegovih budućih saigrača. Kristijan ga je odmah dočekao na ulazu, gde ja pao prijateljski zagrljaj koji je značio da je sve što je bilo između njih sređeno.

– Je l’ moguće? – pitala je Matora.

– Jesi li ponosan na mene? – pitala je Miljana potom.

– Uvek! – dodao je Karić.

Stefan, Miljana

Stefan, Miljana
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Nakon što se upozao sa svima u kući, Karić je prišao i Vladimiru kome je pružio ruku. Sa druge strane, Tomović je odmah ustao i zagrilo Stefana, međutim njihov pozdrav prošao je bez mnogo reči. Potom se obratio svima u Beloj kući.

– Ja sam Stefan Karić, dolazim iz Beograda, imam 28 godina. Samo da vam kažem, bio sam učesnik Zadruge 3. Mnogo ste lepši uživo, ali bih rekao da devojke treba da se sređuju malo više. Ne pitajte me ništa spolja, znate kako i šta. Ove godine sam došao da pobedim, ne interesuje me lova Miksi – nasmejao se Stefan, nakon čega je porazgovarao sa zadrugarima o standardnim temama.

Izvor: srbijadanas.com