JOŠ JEDNA BRUTALNA PORUKA ZA ANABELU: Sa ponosom je branila porodicu, a šta će posle OVOG Lunina mama?

Nemilosrdno!

Pojedine javne ličnosti u poslednje vreme često su komentarisali ponašanje Lune Đogani u rijalitiju “Zadruga”, kao i način na koji ju je vaspitala majka Anabela Atijas. To je, putem otvorenog pisma na Fejsbuku, učinila i Đulkica Amtić, ćerka Sinana Sakića, koja je osudila ponašanje Lune i Anabele, što je sada ponovo učinila.

@makeupbysrdjanpetkovic ☄

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

– Draga moja, ljutiš se na sve i na svakoga. Pri tom, nijedan ispravan korak nisi napravila. Taman kada sam pomislila sad će ima šansu, ti dokažeš koliko si loša majka. Dobra majka nije ona koja tera svoje dete na zlo. Dobra majka uči dete šta znači biti dobar čovek, šta znači biti dobra devojka koja postuje tuđi brak. Ne prilazi oženjen muškarac dobroj i vaspitanoj devojci jer ne može ni blizu prići. Zna se kakvim devojkama se prilazi i koliko dugo traje takav brak ili veza. Deca se uče moralnim vrednostima dok su mala – napisala je Sinanova ćerka na Fejsbuku, a potom dodala:

Bas kao onda, kada sam te prvi put u ruke uzela…

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

– Ovde mamu kritikujem, ne dete. Kada si ušla u “Zadrugu” detetu je trebalo da objasniš da se tvoje kolege ne pljuju, pogotovo ne one koji su uspešnije i koji su napravili svojim radom i trudom. Da se tuđa po zakonu supruga treba poštovati. Ne treba je omalovažavati… A to i ti ne znaš, kako bi mogla nju naučiti – napisala je Đulkica Amtić, a njen status izazvao je oprečne reakcije korisnika Fejsbuka.

#ljubavzaljubav?

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on