KARIĆ OTKRIO SKRIVENE DETALJE O JANJUŠU I IVANI ŠOPIĆ! “Što ne kažeš kakve si PORUKE slala” Haos u studiju


Bilo je tu svega i svačega.


Bivši ljubavni par – Ivana Šopić i Stefan Karića gostovali su u emisiji “Zadruga 3 – Narod pita”, a tenzija se osećala od početka do kraja. suočeni sa svim onim što su prećutali jedno drugom, ali i gledaocima. Bio je pušten prilog jedne od od njihovih svađa u Beloj kući, a oni su sada rekli sve što nisu jedno drugom.

– Da, posle ovoga sam mislio da se neću pomiriti, ali me je uvek vraćala neka nada. Ovde je pokazala da je samoživa, posesivna – rekao je Stefan.

– Priznajem, ovde sam potpuno kriva, Stefan je u pravu – priznala je Ivana.

– Verovatno se nešto krupno desilo, kad je on prešao preko Janjuša, a preko toga ne. Neka kaže Ivana šta je, neka ga demantuje, on je džentlmen – pitala je gledateljka.

gnbgfn

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Stvarno izgleda da sam sada besna na njega, ali nije tako. Zabolelo me je što nije tu, nije ga briga da li sam dobro, da li sam našla stan, mogao je da mi pruži podršku kada sam gostovala sa Janjušem i Majom – rekla je Ivana.

– KARIZašto ne kažeš kakve si mi poruke slala, kako si me vređala, a ja da ti šaljem poruke? I sad ljudi misle da sam ti ja prešao preko laži za Janjuša, to nisu detaljčići. Nisam bio tu kad ste tepali jedno drugom – prekinuo je Stefan.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Izvor: srbijadanas.com