KRETENU, ŠABANKO! Sloba je NAPAO zbog Lune, kao NIKAD do sad! 20 minuta PSOVANJA! (VIDEO)


Uneo joj se u lice!


Iako je danima pričala o svojoj kosi i problemu koji je nastao zbog nadogradnje, Luna Đogani je propustila priliku da to reši, pa je zbog toga nastala velika tenzija u kući.

Kada je Saška Karan videla da Luna nije ustala na vreme kada su frizeri već bili u salonu, ona je upitala zbog čega je tako lenja i zašto nije sredila svoju kosu ako je već danima pričala o tome. Slobodan Radanović, koji je čuo Saškine pridike, odmah je uskočio kako bi stao u odbranu svoje devojke, nazivajući je pogrdnim imenima.

– Ja tebi Slobo ništa loše nisam rekla, u ovim godinama bih ustala u 7! Da je meni trebalo to, ja bih čekala ne bih ni spavala, mozak nam je probila zbog nadogradnje! Mnogo si bezobrazan! – vikala je Saška.

– Ti si jedan kreten od žene, ajde od*ebi. Pi*ka ti materina, ajde skloni se šabanko! Maltretiraš je i mešaš se u nešto što te se ne tiče – bio je ljut Sloba.

Rasprava je bila sve burnija, a Luna je pokušala da maksimalno ignoriše Saškine reči zbog toga što je evidentno da je Saška ovoga puta bila u pravu.

– Idi kući ako ti smeta, ja ću da pričam o kosi svaki dan! Kad budeš informisana javi se, a do tad od*ebi! – rekla je Luna.

– Ja ti želim da dođeš u moje godine, kupiću vam štap svima da hodate, kad se tako ponašate! Mozak mi je probila za frizuru, šabane! Ti si šaban! Od*ebi! – odgovorila  je Saška.

Sloba je ponovo ušao u verbalni sukob sa njom, a Saška koja je prepoznatljiva po tome što nema dlake na jeziku, sve mu je sasula u lice.

– Ti si, agresivac, ne smem ništa da ti kažem! Niti sam rekla nešto ružno. I ne možeš ti meni da kažeš to, sram te bilo! Slobodane, ti uopšte nisi normalan, treseš se! Faca ti se trese! – napala ga je Saška.

U ovoj svađi rečeno je mnogo toga, a Slobodan je dao zadnje atome snage da iskontroliše svoj bes zbog Saškinih reči. Sloba verovatno zna za priču da je Luni opadala kosa zbog stresa koji je doživela kada su se njeni roditelji, Gagi i Anabela, razveli, pa ga je pogodilo što baš to Saška pominje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći OVDE.