KRIO ŠEMU SA ZADRUGARKOM? Gobeljić ni Kaći Grujić nije rekao da je DELIO POSTELJU sa rijaliti-zvezdom


Vešto krili…


Marko Gobeljić, fudbaler i dečko Katarine Grujić, očigledno je slab na pevačice jer je i pre nje bio sa Kaćinom koleginicom.

Ruku na srce, ne tako javno i transparentno kao što to trenutno čini, već tajno i da niko ne sazna.

Katarina Grujić Marko Gobeljić

Foto: Instagram prinscreen/gobeljamg7

Putem saznanja od bliskih prijatelja aktuelne zadrugarke Rialde Karahasanović, Gobelja  i ona su prošle godine bili u neobaveznoj vezi, koju ni jedno od njih dvoje nikada nije želeo da prizna.

– Gobeljić se prošle godine pojavio na promociji Rialdinog spota i na taj način samo podgrejao priče da je sa njim u šemi. Rijalda je tada demantovala te navode ističući da su njih dvoje samo prijatelji, te da je iz tih pobuda Marko došao na njenu promociju – ispričao je blizak prijatelj Karahasanovićeve, te dodao da su se fudbaler i ona skrivali i da je njihova tajna romansa trajala nekoliko meseci. Uglavnom se, kako nam je rekao, sve svodilo na viđanje radi neobaveznog druženja.

Rialda Karahasanović

Foto: Srbija Danas

– Ona je sa Gobeljom počela da se viđa neposredno nakon raskida sa teniserom Damirom Džumhurom, a vezu s fudbalerom skrivala je do očiju javnosti. Marko je bio oduševljen Rialdom jer je ona izuzetno neposredna, dobra i pravi je drug – ispričao je izvor.

Kao glavni razlog prekida romanse sa fudbalerom njen prijatelj vidi razliku u karakteru, ali i obavezama.

– Rialda je želela da se bavi karijerom, a Marko je u to vreme imao pripreme i puno obaveza. Vreme su uglavnom provodili u luksuznim restoranima, noćnim klubovima i njegovom stanu – ispričao je izvor, i dodao da su se oboje još u startu dogovorili da će njihova veza biti opuštena i rasterećena obaveza i ozbiljnosti, tako da i kada su odlučili da se raziđu, nije bilo teških reči i burnog razlaza.

Na društvenim mrežama se i dalje prate čime dokazuju da su ostali u dobrim prijateljskim odnosima. Ipak, nije poznato zbog čega kriju da su delili postelju kada su oboje bili slobodni.

Katarina Grujić nije se oglašavala ovim povodom i pitanje je da li zna za ovu bivšu šemu svog emotivnog partnera.

Izvor: srbijadanas.com