MARKO I LUNA OPLELI PO KARIĆIMA! Stali na Ivaninu stranu: “Stefan se FOLIRA, dozvolio je Osmanu da…”


Iskreni.


Emisija Zadruga 3 – “Narod pita” je bila veoma interesantna, a pitanja za goste, Lunu Đogani i Marka Miljkovića, samo su se nizala i gomilaja, a čini se da je ostalo mnogo nedorečenog kad je u pitanju ovaj ljubavni par.

– Najveći pozdrav za našu Lunku i zeta, naravno. Blistate oboje. Luna, prihvatamo sve tvoje izbore i volimo te takvu kakva jesi. Podsetila bih te jedne rečenice “Najbolji si čovek, prijatelj, najbolja sestra, osoba!”, seti se te rečenice. Bili smo svi jedna velika armija ljubavi. Čisti tu listu prijatelja, to je tvoja odluka. Predugo si davala drugima ono što oni žele. Pitala bih je kako je ćera? – rekla je gledateljka.

– Super je, uželela me se baš! – odgovorila je Luna.

Tviteraši su i dalje bili aktivni, a mnogi su i dalje potencirali temu o Mirku Gavriću.

luna

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

On je bio prijatelj moje majke, ali za mene ništa nije radio, samo je pričao da će raditi – odgovorila je Luna.
Oglasila se i Ivana Šopić preko tvitera, koja je komentarisala Lunu i Marka, pa joj se sad vratilo na isti način. “Karma”, kako je glasio i njen tvit.

Ne mogu da tvrdim šta se desilo, ali bi mi bilo krivo ako je Stefan dozvolio da mu otac govori šta i kako. Mislim da se Karić folira u vezi Ivane, stalo mu je i dalje – prokomentarisala je Luna.

Zamisli da se razvedeš sa nekim sa kim si 20 godina, zato što si saznao šta je bilo pre 25 godina! Bezveze – dodao je Marko.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.