“MOJ BRAT SE ZAKLEO…” Mensur progovorio o S*KS AFERI između Mine i Ardijana! Gledaoci u NEVERICI (VIDEO)


Stara tema ponovo na meniju!


U sinoćnjem izdanju emisije “Zadruga – Narod pita” na pitanja i komentare gledalaca odgovarali su bivši zadrugari Ermina Pašović, Mensur Ajdarpašić i Edis Fetić.

U program se uključila i Mina iz Beograda, čiji je favorit bio Mensur.

– Pozdravljam Eda. Mensure, ja sam tvoja podrška od prvog dana. Bio si veliko osveženje. U prvih sedam dana sam shvatila da ću ti biti podrška. Slagala sam se sa 98% tvojih stavova. Mi žene zavolele smo te zbog emocije prema Mini. Čini mi se da te sve pogodilo kad si izašao iz rijalitija. Sačekalo te to ružno. Neke fan grupe se oborene, imaju po dve, tri hiljade članova. Ne slažu se svi da te napadaju. Napadaju i Minu. Napadali bi je i da Mina nije bila sa tobom. To si trebao da izbaciš iz glave. Sačekale su te najstrašnije uvrede na račun tvoje devojke. Ja verujem da se oni vole, i da će to rešiti. To njeno lajkovanje nema veze sa životom. Ljubav ne može kod svakog da se razvije odmah, kod tebe može možda od prvog dana da bude ljubav. Ti si nju zavoleo odmah, a ona tebe malo kasnije. Juče si izajvio da je i dalje voliš. Rekao si da joj samo ne bi prevaru oprostio. Mlada je, imala je težak život. Ako je voliš treba da imaš strpljenja. Vidim kod nje da se promenila. Ona se trudi zbog tebe. Čuli smo večeras za ovaj duet sa Minom, da li će se to desiti? Dobijali ste poklone od fanova. Nisu ni bitni ti pokloni. Sećam se da je Mensurov brat izjavio da je bio sa Minom, a demant koji je usledio nije stigao do njih.

– Ni tamo me nisu mogli gledati očima, to se i danas nastavlja. Ja sam sve otvoreno govorio, i o njoj. Ona zna kakve su joj bile prethodne veze, zna kakva je bila sa mnom. Ja sam hteo njoj da ukažem na stvari koje su pogrešne, i iz nemoći da joj objasnim ja ispadam neko ko sili i ne znam šta radi. Napraviše od mene da sam ovakav i onakav. Nisam se ja sa Minom posvađao zbog stranice, nego zbog njenih postupaka. Volim je. Imao sam i ja težak život. Moj brat se zakleo da to nikad nije izjavio. Ukoliko dođe do toga da se pomirimo ili ne, ja bih voleo da ostanemo u dobrim odnosima. Ne želim da se svađam sa njom. Videćemo da li će doći do dueta, pričali smo tome danas ili juče. Sam planiram da odradim pesmu, prvu ću sam, a drugu ili treći biće sa njom – rekao je Mensur.

Izvor: srbijadanas.com