Nakon afere sa Kijom! Otac Stefana Karića poručio: Posle je*anja nema kajanja!

Nakon što je Osman Karić razotkrio aferu svog sina Stefana Karića i učesnice „Zadruge“ Kristine Kockar, Stefan je pojedinim medijima demantovao tu priču i čak skoro i da ne zna Kiju.

– Mi ništa nismo imali. Jednom sam je video, ne mogu čak ni da se setim gde smo se upoznali. Znam neke njene drugarice, tako smo se i upoznali. Znamo se na „ćao-ćao“. Šokirao sam se, ne mogu da verujem šta ljudi lupetaju. Ja sve najbolje imam da kažem i za nju, i za Slobu i za Lunu –  izjavio je Stefan za „Telegraf.rs“.

Ipak, otac Stefana tvrdi drugačije.

– Opet me pitate da li je istina. Ja sam zato napisao sve ovo. Ja govorim samo istinu. Ovog puta ću se braniti ćutanjem. Ne bih da sina dovodim u neprijatnu situaciju. Mada, izgleda da on nije čuo za onu poslovicu „Posle je*anja nema kajanja“. Sve sam rekao, ništa rekao nisam – poručio je Osman Karić.

Inače, nije puno trebalo vremena gledaocima „Zadruge“ da podsete na neke ranije detalje koji dodatno potkrepljuju priču u vezi sa celom aferom.

– AFERA STEFAN KARIC!!! Da navedemo sve cinjenice koje su apsolutno potkrepljene dokazima ( video snimcima ) jer malo je too much da se narod pravi budalom, nisu to mogli ni veci igraci a kamoli Kija Kockar i njen stab ?
1.Par dana nakon ulaska u Zadrugu KK pozdravlja Osmana “ kralja instagrama ) inace oca Stefana Karica ( snimak u prilogu )
2. Na jednoj zurci pijana pozdravlja Stefana nakon cega joj sutradan zacudjena Ana govori kako nije mogla da veruje da ga pozdravlja ( i za to postoji snimak )
3.Djomla iznosi da je dan ili 2 pre ulaska u rijaliti KK prespavala na Zvezdari u stanu Stefana K.sto je cuo od njeogovog oca“ – stoji u komentaru nepoznate osobe koja je na „Instagramu“ objavila snimak iz „Zadruge“ na kojem se čuje kako Kija pozdravlja Osmana.

https://instagram.com/p/Bf_wUmzlAHw/?utm_source=ig_embed

Da podsetimo da je sve počelo od afere čuvene crvene majice, koju je navodno Stefan poklonio Kiji. Ovaj detalj pojedini teoretičari zavere koriste u prilog tvrdnji da se Stefan i Kija znaju malo bolje nego što Stefan to tvrdi.