NISU SE ŠTEDELE: Milica i Ana ŽESTOKO ZARATILE, velelepnim imanjem odzvanjale teške reči! (VIDEO)


Burno u Beloj kući!


Zadrugari večeras u “Nominacijama” biraju između Ane Bulatović i Lazara Čolića Zole.

Neca Tiktoker

Neca Tiktoker
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Što se tiče Ane, ona je moja najbolja drugarica, i ona je neko ko me sluša stalno i viče na mene da ispravim neke stvari, ali je ja ne slušam i ona je iskrena u svakom odnosu, i ne igra rijaliti. Što se tiče odnosa sa Zolom, ona ne forsira, ali se on njoj sviđa i ne želi da uđe u vezu jer ima svoj razlog. Zola je palivatra, on voli da podbada kada su u pitanju svađe, i baca fore da se posvađamo, sviđa mi se njegov odnos sa Anom i zanimljiviji mi je od Miljane, i sada je pozitivniji i ja nominujem Zolu, jer mi je Ana bitnija – rekao je Neca.

– Ja kad sam bila na njihovom mestu oni su bili jako surovi i nisu me štedeli! Ni Zola ni Ana, ali ja neću da im vratim jer se mi tada nismo družili, ali sada je drugačije i prešla sam da sedim pored njih jer mi prijaju i pored njih sam pozitivnija. O Zoli nisam imala lepo mišljenje, jer je bio negativan, ali od kada se duži sa Anom, on je procvetao i volim da budem tu sa tobom i lepo utičem na tebe i nemam šta da ti zamerim! Što se tiče Ane, ona je neko sa kim se ja družim, tračarimo i volim kad poludi tada je duhovita i oni mi kao par idu super i jako su lep par i drugačiji su. Ovde svaki odnos koji se forsira, se i uguši ali ne moraju da ulaze u odnos, ali mogu da se druže i top su zajedno. Ja sam bolja sa Anom, i zato nominujem Zolu – rekla je Sanja.

Sanja Stanković

Sanja Stanković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Što se tiče, hajde da krenem od Ane, ona je neko kada se neko bori za stolom za pravdu i krađe, ja sam osetila potrebu da stanem u njenu zaštitu jer i ja to ne radim, dok nisam shvatila da ona to radi jer ona ne može da dođe na red da to uradi prva. Na Sandrinom rođendanu je poletela i uzela piva, a potom je kada je Kenan išao u prodavnicvu ja sam je zamolila za hranu, ona me je odbila a ja sam joj davala, a ja sam planirala da joj vratim i ona me je ponizila! Što se tiče dalje, ja sam mislila da si neko koga upoređuju sa Minom, ali ona ima stav i nisam ja razmenjivala stvari, a ti sa Rialdom jesi a sada je napadaš, ali to meni nije normalno! Što se tiče njenog odnosa sa Zolom, mislim da oni nekako se foliraju i preboljevaju druge veze i to ne treba da se zamera, ali treba da ustane i da kaže a ne da se folira. Zola se uvek vraćao Miljani, a sada je našao drugu priču koja je aktuelna, i zna da neće da ispadne. Mislim da Zola ima emocije prema Miljani, i ne treba Anu da forsira. Ja nominujem Anu – rekla je Milica.

– Ja nikoga ne ponižavam, a ja sam davala i šakom i kapom i neću sada svima da dajem jer smatram da treba da dam nešto, samo onome kome ja smatram da trebam da dam, i za to pivo jesam uzela jer sam i ja htela da uzmem nekada nešto za mene! Rialda dobro zna moje mišljenje o njoj, a ne kao vi što joj se uvlačite zbog stvari, a onda ćoškarite, ali ona zna na čemu je sa mnom – rekla je Ana.

Ana Bulatović i Milica Kemez

Ana Bulatović i Milica Kemez
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com