OGLASIO SE OSMAN KARIĆ: Još tada sam video kakva je – Evo šta kaže o NOVOJ SNAJI, a maćeha Kristina…


Podržavaju ga maksimalno.


Stefan Karić i Ivana Šopić su ozvaničili svoju vezu, a sada se oglasio Osman Karić koji je uvek s velikim apetitom pričao o izabranicama njegovog sina, i ovoga puta imao je mnogo toga da kaže na temu nove rijaliti ljubavne romanse svog naslednika.

Kako kaže, njemu se želja da njegov sin bude sa Šopićevom ispunila, a još jednom je istakao sve kvalitete svoje potencijalne snajke.

– Kad sam prvi put gostovao kod Dušice Jakovljevic, mogli ste čuti da sam već tada pohvalio Ivanu Šopić, da je ove sezone otkriće ”Zadruge 3”. Devojka jakog intelekta, vrlo rečita u svom vokabularu, izlaganju, napadima i odbrani za crnim stolom, a pritom ostaje pribrana bez trunke mimike lica i nervoze. U drugoj emisiji gde sam učestvovao kod Darka Tanasijevića na pitanje koja devojka se Stefanu svidja po mom mišljenju, pomenuo sam Šopicevu, tako da mi se želja ispunila. Sve ostalo je na njima, da li će trajati i koliko ta veza zavisi samo od njih dvoje, što se mene tiče voleo bih da potraje – rekao je Osman i dodao:

– Mislim da što se tiče Stefana i njegove emocije prema Šopicevoj da je iskrena.

Na pitanje da li mu smeta to što je nova izabranica njegovog sina prethodno bila u vrlo bliskom odnosu sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem on je rekao:

– Sve možemo na neki način kontrolisati sem emocije, nismo ni svesni kad će i na koga da klikne, tako se možda desilo sa Ivanom kada je u pitanju Janjuš, sve pre Stefana me ne dotiče, niti imam pravo da sudim –  kaže Karić.

Prvi put se za medije oglasila Stefanova maćeha Kristina

– Mi podržavamo Stefana u svemu, zaista. Slatki su Ivana i Stefan kada su zajedno. Drago mi je zbog njih, posebno mi je drago kad Stefanu vidim osmeh na licu. Baš mi deluje srećno. To je stav cele porodice, svi zaista želimo samo da Stefan bude srećan.