“On je uvek birao mene..” Jelena Pešić PROGOVORILA o odnosu sa Stefanom Karićem, a njima je ŽESTOKO odbrusila


Nije mogla da drži jezik za zubima…


Bivša zadrugarka Jelena Pešić uključila se u radio-emisiju ”Amnezija” i tom prilikom progovorila o svom odnosu sa bivšim dečkom i nekadašnjim cimerom iz Bele kuće Stefanom Karićem, ali i o sukobima sa Zoricom Marković i Milicom Kemez.

– Stefan i ja smo se više puta čuli kad smo izašli. Dogovarali smo se da sednemo negde na ručak, ali nikako da nađemo vremena. Mi ćemo otići drugarski negde da se ispričamo, što da ne… Kad se pominju svi ostali zadrugari, meni će Stean uvek biti na provm mestu, jer je on dečko sa kojim sam ja bila. On je uvek birao mene, a ja njega – rekla je Jelena, pa o Zorici poručila sledeće:

https://www.instagram.com/p/CCZlttgihRv/?utm_source=ig_embed

– Ja i danas ne znam zašto je tako, ne želim da nastavljam nikakav rat, ne bih na tu priču da se nadovezujem. Bilo je neprijatno kad neko o tebi nešto priča tako. Sve to ostaje iza mene, neću da se vraćam na to. Ako nastavi da uvlači moje prijatelje i priča laži, onda ćemo videti… – poručila je Pešićeva, a onda se osvrnula na prozivke sa Kemezovom.

– Ja sam samo jednom u emisiji rekla, sledeći put sam rekla da tu osobu neću komentarisati i tako će i ostati. Ja nisam nikog prva prozvala, samo sam odogovrila na prozivke. Psi laju, karavani prilaze… – rekla je Pešićeva..

Izvor: srbijadanas.com