OTKRIVENO! Janjušević slao Šopićki poruke u SPOLJNOM SVETU? “Kunem se…” Svi ZANEMELI (VIDEO)


Neverovatno!


Marko Janjušević pravdao se da nije naručivao pesmu Ivani Šopić dok je bila u vezi sa njegovim bliskim prijateljem Stefanom Karićem, te da nikako nije i dalje zaljubljen u Šopićevu.

zadruga

Zadruga
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Nikada nisam naručio Ivani pesmu “Ikono”, poslao sam Ivani poruku dok još nije bila u vezi sa Stefanom. Meni je ovde nabeđeno da sam bio u vezi, ne sećam se da sam to naručio, manite me toga. Kunem se u vezi da nisam naručio, ne znam ko se prepoznao, ja to nisam naručivao – govorio je Janjuš.

– Da li sam ja nekada optužila se Janjuša? Ja sam ovde saterana u ćošak – pitala je Ivana.

– Nakon što mu je saopšteno da je Ivana Šopić iznela da je iste rečenice pričao Maji i njoj, Janjušević je oštro negirao.

– Ja mogu da govorim šta god želim, ja ni sa kim nisam bio u vezi. Kakve poruke na Instagramu? Ja se ni ne sećam šta sam slao Ivani, to je bilo pre mnogo godina – tvrdio je zadrugar.

zadruga

Zadruga
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ovde je rečeno da smo Janjuš i ja imali prisniji odnos od onoga što je ovde rečeno. Ja sam odlučila da pričam, jer se dovode u pitanje moje emocije prema Stefanu. Janjuš mi nikada nije obećao da će se razvesti zbog mene – objašnjavala je Ivana.

– Nikada nisam rekao da je moj brak puka formalnost. Nikakve emocije nemam prema Ivani, kao da ne postoji, kunem se u dete. Neću da me neko ubeđuje da sam bio u vezi, niti da sam bio u vezi. Nikakve emocije nemam prema devojci – istakao je bivši košarkaš.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Izvor: srbijadanas.com