“Ovo mi je prva veza nakon muža!” Dragana GRCALA U SUZAMA – Neutešna zbog poljupca Ivane i Šebeza!


Vladimir pokušao da je uteši!


Dragana Mitrović i Stefan Šebez pre dva dana stavili su tačku na njihovu ljubav. Međutim, Šebez je već rešio da nastavi dalje i da osvoji srce Ivane Marinković, što je Dragana teško podnela. Nakon saznanja da su se njen bivši dečko i Ivana ljubili, Dragana je završila u suzama.

Dragana Mitrović, Vladimir Tomović

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ona je meni dolazila, plakala, onda mi se izvinjavala, ne znam, razočarala sam se. Samo taj čin, nekako, desilo se sve to juče, i on je odmah bio sa njom, ali sam negde očekivala da će mi prići kao žena. Ono, kao žena ženi – rekla je Dragana.

– To je devojka koja je od početka flertovala sa njih deset, ko je hteo mogao je da bude sa njom. Sutra kada dođu pitanja, budi dostojanstvena, i seti se da je on opsovao tvoju porodicu. Samo ispričaj svoju priču, nemoj da se ponižavaš. Da li ti se izvinio? – pitao je Tomović.

– Juče su svi stali u njegovu odbranu, ja samo čekam klip, a nije mi se izvinio. Okej, ja sam pogrešila jer sam prosula sok – dodala je Dragana.

Dragana Mitrović, Vladimir Tomović

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Samo nemoj da pričaš sa ljudima, i da ko neka tetka svima pričaš. Ona je za sebe, ti si za sebe. Ja sam neke stvari rekao odavno još – objasnio je Tomović.

– Najteže mi je što sam to dozvolila, ja sam posle muža sama dve godine, ovo je prva veza, nije vredan, razumeš me – rekla je kroz suze Dragana.

– Ponizićeš se, ako opet budeš sa njim, samo tada – savetovao je Vladimir.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com