POVELA SINOVE SA SOBOM: Emina donela važnu odluku nakon razvoda!


Nije lako.


Pop pevačica Emina Jahović, nakon odluke da se razvede od turske muzičke zvezde Mustafe Sandala, vreme provodi sa članovima svoje porodice u Novom Pazaru, koji je teše u teškim trenucima i bodre da hrabro nastavi život sama.

Emininu majku Seniju i brata Mirsada pogodio je bračni brodolom njihove miljenice, ali im je njena sreća najbitnija i trude se da joj olakšaju životnu fazu kroz koju trenutno prolazi.

– Dok se ne završi brakorazvodna parnica sa Mustafom, Emina je rešila da vreme provodi sa svojim voljenima u Novom Pazaru, odakle potiče. Emotivni krah nadoknađuje porodičnom ljubavlju i toplinom i trudi se da što manje razmišlja o svom braku koji je pukao posle deset godina, a u tome joj pomažu i brat i majka koji se trude da je razvesele, da joj skrenu misli sa teških tema, a kad klone duhom, tu su da je najiskrenijim savetima podignu i ohrabre. Pevačica je fokusirana na poslovne obaveze i na promociju novog albuma koji je izdala u januaru ove godine, a stres koji je doživela zbog razvoda leči u teretani. Emina je oduvek bila pobornik zdravog i sportskog života, a sada joj vežbanje pomaže i da se bolje oseća u teškim trenucima – navodi za “Blic puls” izvor koji je skoro svakodnevno u kontaktu s pevačicom, i dodaje da su u Novom Pazaru i sinovi sa njom:

– Javuz i Jaman još uvek ne znaju šta se tačno dešava sa njihovim roditeljima, jer se pevačica trudi da ih poštedi osetljivih stvari za njih u ovom momentu. Pevačica planira da, dok se sudski ne razvede od Mustafe, sa sinovima boravi kod njenih u Pazaru, ali da život nastavi u Turskoj, jer njeni sinovi govore turski jezik, stariji tamo pohađa školu i navikli su na tamošnje okruženje – završava izvor.

View this post on Instagram

Long hair don’t care😉

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.