“PREBIJEM GA, PA KAD VIDIM DA POVRAĆA…” Kristijan opisao kako će MUČITI momka iz obezbeđenja!


Jezive pretnje!


Sinoć je Tara Simov ispolivala vodom Draganu Spasojević, a onda je nastao haos. Kristijan Golubović je zatim pokušao da polije Taru kako bi odbranio drugaricu, a umešao se i Nenad Aleksić Ša. Tokom žučne svađe pored polivanja, pljuštale su je jezive psovke, a potom je Tara uzela makaze. Kristijan je u naletu besa otišao u pab kako bi uzeo nož.

Obezbeženje je munjevitom brzinom uletelo u Belu kuću kako bi sprečilo sukob većih razmera. Međutim, skandal je nastao kada je jedan od momaka iz obezbeđenja nezgodno ukhvatio Kristijana, a Golubović ga je optužio da ga je davio. Potom mu je Krisitjan zapretio, a momak je odmah izašao sa imanja.

Društvenim mrežama je počeo da kruži snimak na kom se vidi kako Kristijan govori šta će raditi momku iz obezbeđenja sa kojim se sukobio.

– To se zove goli ring, naprave krug, prebijem ga lepo i kad vidim već da povraća popustim, pa opet. Jedno deset puta ću giljotinu da mu radim. Sve dok ga muka ne ubije, evo kunem ti se. Zakleo sam mu se, g*vno jedno. Stalno me onako ljigavo pogleda, kao “gde si brate”. Pokazaću ti ja gde sam sestro, danas si postao sestra. Ljudi me hvataju za ruke, za pojas, on mi giljotinu radi u “Zadruzi”. Bodibilderi popiju dva šejka proteina i misle to je to. Ja mogu da se bijem sa deset ljudi. Ne smeš da vršiš pritisak na meka tkiva nikada – govorio je Kristijan.

Kristijan Golubović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Kristijan priča šta će po izlasku iz “Zadruge” da radi čuvaru koji ga je davio – napisao je korisnik TikToka u opisu video klipa.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

@mamakazedasamlep

#balkan #serbia #srbija #viral #fyp #foryourpage #foryoupage #comedy #family #zadrugaofficial #zadruga4 #trend #kosovo #foryou #kristijangolubovic

♬ original sound – mama kaze da sam lep

Izvor: srbijadanas.com