PREKINUT PROGRAM! Kariću stigla PORUKA od druga – “Ona je FULJA!” Osuo drvlje i kamenje pod Ivani!


Au!


Sinoć je Milan Milošević ugostio Stefana Karića i Ivanu Šopić u emisiji “Zadruga – narod pita” i tom prilikom isplivali su nepoznati detalji iz njihove veze.

– Gledajući ovo, kajem se što sam ga ikada poljubila. Loše sam ga procenila, mislila sam da je naša ljubav jača od svega, žalim što sam se toliko zalagala za njega, idealizovala sam ga – rekla je Ivana.

– Pa, i od Janjuša si očekivala nešto, tražila si mu da se razvede? – pitao je voditelj Milan.

– Nisam, prekinuli smo i to je to – bila je kratka ivana.

–  Ako sam tako mali u tvojim očima i ako se toliko kaješ, kako kažeš da me voliš? Ti si se meni zgadila. – rekao je Stefan.

Ivana Šopić

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Pa, da, kajem se što sam te zavolela, a kako su tebi nestale te emocije? Ti si, dečko, bolesno ljubomoran! – odgovorila je Ivana.

– Majka mi je napisala da ne može da veruje da sam je prodala, da sam se ponašala katastrofa, ne može da veruje da sam se toliko zaljubila, govorila mi je pogrdne reči. Ispeglale smo naš odnos, samo je htela da budemo srećna – govorila je Ivana.

– I ja bih sve ostavio zbog nekog kao što sam ja. Ona je već unutra imala osećaj da će biti ovako, kako ja nisam mislio to? Zato što o meni nema šta da se priča. Evo, i sad mi stižu poruke mojih ljudi koji mi kažu da znaju mnogo više o tebi i da si “fulja”. – kratko je rekao Stefan prekinuvši na trenutak program svojim čitanjem poruke.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com