PRIZNANJE TOME PANIĆA PRED MILIONIMA GLEDALACA “ZALJUBLJEN sam u Paulu i NE ZANIMA me Nadeždin OPROST!”


Muk za crnim stolom!


U toku je emisija “Pitanja novinara”, novinar Nemanja Vujčić podigao je Tomu Panića, koji je ovih dana u žiži interesovanja javnosti zbog odnosa sa Paulom Hublin.

– Tvoj odnos sa Paulom podigao je prašinu, šta se dešava? – pitao je Nemanja.

– Pa, dešava se. Ne znam kako da objasnim. Mislio sam da čekam još neki dan, pa natenane da ispričam – odgovorio je Toma.

Toma Panić

Toma Panić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– U subotu si pokazivao baner za Nadeždu, šta misliš kako se ona oseća? – dodao je Nemanja.

– Glupo bi bilo da mislim šta ona oseća, čim radim ovakve stvari. Mislio sam da pustim još koji dan, pa da objasnim neke stvari, da vidimo šta i kako stoje stvari, sa mnom i sa Paulom, sa mnom i sa Nadeždom – istakao je Panić.

– Nadežda ti je zamerila i ljubljenje u igrici, da li misliš da će ti Nadežda oprostiti? Da li je sa Paulom to dovoljno jako da odbaciš to što imaš napolju? – pitao je Vujčić.

Toma, Nadežda

Toma, Nadežda
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Mislim da Nadežda ništa neće oprostiti. Ne razmišljam o tome. Lutam sa mislima, ne stalno, provodim kvalitetno vreme. Nemam vremena da razmišljam o tome, malo mi nekad odlutaju misli. Mišljenej zadrugara i publike me ne interesuje. Za sada jeste dovoljno jako, pustićemo da pokaže vreme. Ne mogu da kažem: “Biće”. Rizikujemo. Niko nikome ne može ništa da garantuje – dodao je bivši maneken.

– Tajni zadatak se prekida kada vas ljudi provale, a zadatak je bio na vašu inicijativu – umešala se voditeljka Dušica Jakovljević.

– I šta ćemo sad sa tim? Hvala što si mi otvorila oči – prokomentarisao je Toma.

View this post on Instagram

?? . . . . . #zadruga #zadruga4 #paulahublin

A post shared by Paula Hublin ? (@paulahxhoney) on

– Ovo više nije zadatak, to vam je jasno. Zašto niste prekinuli tada? – dodao je Nemanja.

– Neću više da uvijam u oblande. Što se tiče Paule i mene, ne znam kako da objasnim, desilo se to što se desilo, ne mogu sam protiv sebe. Prija mi njen zagrljaj i njeno sve, potrebna mi je. Posle svega što se dešavalo, mislim da nije samo od tog poljupca (u pabu). Pogledi naši su se sreli pre poljupca. Ćutalo se, neki inat između mene i nje. Zadatak je bio samo da bismo se opravdali, ali nema opravdanja. Zaljubio sam se u Paulu. Zadatak je pokriće, pa ako dobijemo nešto, dobijemo. Znate kad vam prija i miris kože njene. Znam da je napolju katastrofa. Očito je i da pre toga nešto nije bilo pre kako treba. Taj baner, ja i Longa zovem Tigrić, tako da to je moglo i za to – ispričao je Toma.

Izvor: srbijadanas.com