PROGOVORILA O BOLNOJ PORODIČNOJ TEMI! Teodora otkrila o ODNOSU SA MAJKOM I SESTROM: “Pokajala sam se…!”


“Sa majkom ima neki jaz!”


Danas je nastavljena emisija “Pitanja gledalaca”, pa se ponovo pokrenula tema, o kojoj je Teodora Bilanović pričala Vladimiru Tomoviću.

Naredno pitanje je za Teodoru Bilanović: “Zašto nisi dobra sa majkom i sa sestrom?”

– Ja ne želim o tome da pričam i pokajala sam se što sam išta rekla. Mi smo u dobrim odnosima, ali nemamo komunikaciju i podržale su me kada sam ovde ulazila. One poštuju moju odluku, ali nemamo neki bliži odnos, ali ja imam razumevanja za to – rekla je Teodora.

Milan Janković Čorba

Milan Janković Čorba
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Znam da nema dobru komunikaciju sa sestrom, one su živele normalno ali nisu bile bliske i kada smo se mi dopisivali, imao sam te informacije i znam da je bila dobra i sa majkom inače je poznajem. Ja mislim da je to zbog Teodore jer je bila ambiciozna, i uvek je išla ka svom cilju i bila je hladna. Kada je dobila papire za inostranstvo, ona je povukla i njih – rekao je Čorba.

– To jeste bolna tema, jer bih ja volela da imamo dobru komunikaciju, ali ako ne ide ja neću ništa na silu. Sestra mi je starija, ali nemamo zajednički jezik i kose nam se stavovi – rekla je Teodora.

Lepi Mića

Lepi Mića
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Njena majka je uvek imala razumevanja za nju – rekao je Čorba.

– Ona je meni rekla kako joj majka zamera jer nije kao sestra, njena sestra radi u prodavnici a ona ide svojim ciljem i ne sluša nikoga. Ona je sa ocem dobra, ali sa majkom ima neki jaz i ona je uvek tu za njih, i jednostavno ona ne želi da se menja i danas mi je rekla kako bi volela da to može da se sredi – rekao je Mića.

– Ja mislim da one imaju iskrivljenu sliku o meni, i da će sada videti ko sam zapravo ja! Oni misle da sma povodljiva i da živim iz dana u dan, i da sam ishitrena ali ja ne smatram tako – dodala je Teodora.

Kako je sve izgledalo, pogedajte ispod teksta:

Izvor: srbijadanas.com