RASKRINKAĆE JE! Osman ima DOKAZE da je Šopićka bila sa NJIM? Sprema se da RAZOTKRIJE sve njene AFERE


Ni po koju cenu je ne želi pored svog sina!


Iako je na početku podržavao ljubavnu romansu svog sina Stefana Karića sa Ivanom Šopić u ”Zadruzi 3”, Osman Karić odnedavno ne želi ni da čuje za nju, kao ni za njihovu vezu.

Sinoć se za crnim stolom povela tema o muškarcima sa kojima je Ivana bila u spoljnom svetu, a reklo bi se da je Osman mnogo toga o ovome saznao, budući da je sada na društvenoj mreži spomenuo izvesnog Žapca i Šopićkino letovanje sa njim na Ibici.

Ivana, Stefan

Ivana, Stefan
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Svi su protiv mene. Kome se uvaliti u ”Zadruzi 4”? – priča Ivana u klipu koji je Osman objavio na svom profilu na Instagramu, a on je imao brutalan odgovor na ovo.

– Ivana, ko je Žabac, kako ti je bilo sa njim na Ibici??? U Zadruzi 4 budi sa crnim đavolom, ali sa Stefanom nećeš biti – poručio je Osman putem društvene mreže Instagram, a klip koji čuva kao dokaz protiv Ivane Šopić, nalazi se u njegovom vlasništvu na privatnom profilu, i po svemu sudeći čeka Stefana da izađe iz “Zadruge”.

Ko je spomenuti Žabac sa kojim se Ivana navodno baškarila na Ibici, kao i kako će ona reagovari na ove navode Stefanovog oca, ostaje da saznamo.

Izvor: srbijadanas.com