“REKAO MI JE DA SAM SMEĆE, NISU MU VALJALE NI OSTALE!” Ivana progovorila o Osmanu – Nije ga štedela!


Otvorila dušu.


U sinoćnoj emisiji “Narod pita” u Pinkovom studiju, voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Ivanu Šopić, Lepog Miću i Mirka Gavrića.

U emisiji je u jednom trenutku prikazan prilog poslednje svađe Ivane Šopić i Stefana Karića. Tom prilikom Ivana je prokometarisala prilog, gde se uključio i Mića.

– Pa sećam se svađa, bilo ih je poslednjih dana baš dosta. To nisu bile ozbiljne tema, ali su svađe bile prave – prokomentarisala je Ivana, i dodala: Iskreno ja sa Stefanom, nisam imala nijednu svađu. Imala sam samo svađe sa njegovim ocem. On je javno govorio o meni, a menjao je i mišljenje sto puta za mesec dana. To me je potresalo jer, on je bio ozbiljan faktor u našoj vezi – dodala je Ivana.

 

Ivana

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Nikada nisam rekla ružnu reč za njega, nema nikakvog rata. On spominje neke ljude iz mog privatnog života. On je meni rekao da sam smeće i karakondžula, od mene je dobio samo jednu uvredu, da je bio volonter u rijalitiju – rekla je Ivana.

– On mene ne proziva direktno, ali kroz neke citate on spominje mene, ali to su dečije priče. Ja samo okačim sliku kako mi on ljubi ruku, i to je to. Ja ne znam zašto je Osman u našoj vezi bitan deo. Stefan mi je dosta puta rekao kako mu se on meša u vezu. Njemu nisu valjale ni ostale Stefanove devojke – otkrila je Ivana.

U celo kometarisanje umešao se i Lepi Mića, koji je otvorenno rekao svoje mišljenje.

 

Ivana

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ivani je najveći problem što je posle rijalitija, prvo otišla u njihovu kuću. Ta veza je bila puna emocija, ali tu su stvari veoma jasne. Ali, na pogrešnom mestu je rekla neke stvari – komentarisao je Mića.

Šta su sve Lepi Mića i Ivana rekli o porodići Karić, i krahu jedne rijaliti ljubavi, pogledajte u nastavku.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com