“SELJAČINO IZ PANČEVA, MNOGO SE K*RČIŠ!” Ana Korać URNISALA Mateju – Želi da mu vidi leđa?! (VIDEO)


Razvezala jezik!


Petak je rezervisan za nominacije u Beloj kući. Zadrugari biraju da li će poslati u izolaciju Taru Simov ili Mateju Matijevića koji su ovonedeljni potrčci. Potom će i publika dati svoj sud.

– Mateja je dečko sa kojim se nisam posvađala, nismo imali sukob. Mislim da je iz dobre porodice, kulturan je. U poslednje vreme je nadobudan, kada je odnos s Tarom u pitanju. Tara i ja samo u dobrim odnosima, ona kad izdvaja ljudi koji će joj se naći, uvek me izdvoji. Tara je dobra u tome da uvek prebaci priču na nju i Mateju. Tara je imala svoje greške, mane. Uvek sam tu da je posavetujem i smirim kad treba. Ovog puta ću je pohvaliti, mislim da je zvrk, simpatična. Taru ću ostaviti, Mateju šaljem u izolaciju – rekla je Jelena Pešić.

– Što se tiče Tare, obožavam da je zezam. Volim da je pitam gluposti, da pomisli da sam retard. Ne iritira me kad ustane da priča, ali mi uvek ispere mozak. Jako je inteligentna i pametna. Momak koji učestvuje u emisiji, mojoj i Banetovoj, radio je uključenja. Talentovan je, dobar, jako je vaspitan. Mlad je, nemam ružnu reč za njega. Ne mogu njega da pošaljem, sačuvaću Mateju i šaljem Taru u izolaciju – rekao je Bora Santana.

Ana Korać

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Tara je moja najdraža osoba, najviše je volim. Drago mi je da si se promenila, ne praviš probleme, ne divljaš. Mnogo je volim, poštujem i cenim. Mogu da te slušam i da pričaš po dvadeset sati. Uvek sam uz tebe šta god da se desi i uvek ću da te volim. Ponosna sam što se tako ponašaš. Što se tiče ove seljačine iz Pančeva.. Dobar si momak, vi treba da uživate u ljubavi, mislim da ćete napolju uspeti. U zadnje vreme se ku*čiš. Poslaću Mateju u izolaciju – rekla je Ana Korać.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com