SRAMOTA GA JE ŠTO MU SE OTAC MEŠA – Stefan Karić progovorio o VEZI sa Šopićevom, pa pomenuo Osmana


Au…


Sledeće pitanje u emisiji “Stari zadrugari pitaju” Luna Đogani postavila je Ivani Šopić.

– Ivana, znaš koliko verujem u Stefana i tebe. Da li se plašiš osude njegovih roditelja, prijatelja… Da li si sigurna da ćete opstati? – glasilo je pitanje.

– Plašim se, 90% razgovora su nam na tu temu, naravno da se plašim. Prosto, dugo nisam osećala neki strah, strah. Kada živiš mirnim životom, zaboraviš kako je to kad možeš nekoga da izgubiš. Osećam taj strah. Tačno znam šta može da me sačeka, to nisu tenkovi i bazuke. Nikakve istine se ne plašim. Nisam cvećka, svi imamo mrlje. Imam strah od pritiska, ali duboko verujem u nas i hvala tebi što veruješ u nas – istakla je Ivana, a onda je ustao Karić:

Stefan Karić

Stefan Karić
Foto:Youtube printscreen/Zadruga Official

– Bode me trnje koje nisam znao. Imam dozu straha u sebi, šta se to toliko dešava, šta je toliko strašno. Da li me stvarno pravi glupsonom… Umešao se moj otac, došli smo i do prijatelja… Voleo bih da opstanemo. Sramota mi je što mi se otac meša u ljubavni život. Trebalo je da sačeka još tih nekoliko dana, ako sam ispao majmun, neka budem do kraja majmun. A ne da mi šalje jedan dan helikopter ovde, sledeći dan mi se meša – rekao je Karić.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Izvor: srbijadanas.com