SUZE U ZVEZDICAMA: Njeni roditelji su razvedeni, a pokojnog dedu nikada nije videla i peva mu pesmu (VIDEO)

Raspametila žiri, a posebno Gocu Tržan.

Ljiljana Plavšič oduševila je ne samo publiku, već i žiri najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice”, kada je otpevala pesmu “Jesen u meni” grupe “Parni valjak”, a u drugom krugu je svojim emotivnim pevanjem dotakla srca svih u studiju.

Ova osmogodišnja devojčica iz Kovilja, večeras je izvela pesmu grupe “Garavi sokak”, “Svako ima nekog koga više nema”, koju je posvetila svom dedi.

Njena emotivna interpretacija rasplakala je i Gocu Tržan, koja nije mogla da sakrije osećanja.

– Ja ću ti reći jednu stvar, ono što ti emituješ kroz svoje pevanje je nešto sasvim posebno. Preslatka si, prelepo si otpevala. I uvek pevaj nekome pesmu, jer kad nekome posvećuješ pesmu, ona ima još veću snagu. Hvala ti puno na ovoj pesmi, bila si divna – rekla je Goca.

Goca Tržan u žiriju Pinkovih zvezdica

– Otkad sam prvi put čula pesmu “Svako ima nekog koga više nema”, mnogo mi se svidela i podsetila me je na mog dedu, kog nisam upoznala i zbog toga mi je mnogo žao – objasnila je ova talentovana devojčica zbog čega je večerašnji nastup posvetila baš svom deki.

Ljiljana obožava da peva, i upravo joj je muzika najbolji lek za sve teškoće.

– Kada su se mama i tata razveli, muzika i pevanje su mi pomogli da lakše prevaziđem sve to – priznala je ova neverovatna devojčica.

Ova osmogodišnja devojčica je oduvek volela da peva, zbog čega je odlučila da se upravo tome i posveti.

– Babi pravim koncerte od treće godine. Od letos idem u školu pevanja “Voice Stars Factory”. Nemam tremu. Ja sam obična devojčica kojoj je muzika i pevanje omiljena stvar u životu – rekla je Ljiljana.