SVE DUGUJE NJOJ: Emotivna ispovest Rade Manojlović – Majka je verovala u mene!

Najteži životni trenutak.

Pevačica Rada Manojlović godinama uspešno korača ka muzičkom tronu. Ostvarila joj se želja da postane zvezda, što, kako kaže, duguje majci Mirjani, koja je, nažalost, preminula od posledica najteže bolesti pre trinaest godina.

U emotivnoj ispovesti prvi put pevačica je otvoreno progovorila o najtežem životnom periodu.

– Porodica je za mene sve na ovom svetu. Mnogo sam vezana za oca i sestru, i za njih bih sve učinila. Trenutak kada sam saznala da mama boluje od opake bolesti za mene je bio najteži u životu. Molila sam boga da ozdravi, da joj da snage i verovala da će uspeti da pobedi rak, ali, nažalost, bog je želeo drugačije. Umrla je 2004. godine, a ja sam u poslednjim trenucima bila uz nju. Teško mi je o tome da pričam jer su to bolni trenuci, te slike mi nikada neće izbledeti pred očima. Dan kada nas je mama napustila za mene je bio najgori u životu – govori pevačica sa setom u glasu, prisećajući se poslednje želje svoje majke.

– Sećam se koliko je želela da uspem u pevanju. Godinu dana pre njene smrti prijavila sam se za takmičenje “Zvezde Granda” i ispala sam. Meni se tada svet srušio, a ona me je u svoj njenoj muci bodrila i nije dozvolila da pokleknem. Pamtim njene reči, govorila je svojim umiljatim glasom koji smiruje: “Mila, ovo nije kraj. Ti ćeš sigurno jednog dana biti zvezda. Velika zvezda kao Dragana Mirković”. Imala je viziju. Stvarno je verovala u mene. Svoje poslednje dane je provodila tako što me je savetovala kako i šta da radim u životu. I sada mi dođe da zaplačem kad se setim koliki je borac bila i koliko je želela da uspem. Zato sve ono što sam postigla dugujem njoj. Sve pesme, hitove i koncerte posvetila sam  mojom mami – kroz suze priznaje Rada.