SVE RIJALITI PREVARE Prvo je spavao sa NJOM, a onda i sa njenom najboljom drugaricom

Nemaju granice!

Osim što varaju svoje partnere koji ih čekaju dok su u rijalitjima, učesnici varaju i partnere koje su našli u rijalitijima. I to često i uvek burno. Preletanje sa cveta na cvet ovim takmičarima nije strano.

Nenad Marinković Gasttozz

Gastoz je pravi, pravcati rijaliti zavodnik i serijski preljubnik. Tokom njegovog dugog učešća u rijalitiju “Parovi” (izašao je kao pobednik treće sezone istog) Gastoz je u nekoliko dana spavao sa više učesnica. Gastoz je bio u ludoj ljubavi sa Zoricom Dukić, koja je imala sve elemente špankse serije, ali ga to nije sprečilo da bude intiman i sa Ružicom Veljković, Senadom Nurkić to jest Macom Diskrecijom, kao i Anom Spasojević.

Gastoz i Zorica

Gastoz i Ružica

Gastoz i Maca

Nemanja Đerić Đekson

Đekson je u “Zadrugu” ušao kao muzičar, a iz njega će izaći kao švaler, da tako kažemo. U prvim danima rijalitija odmah je završio u krevetu sa Anđelom Vešticom. Posle samo nekoliko dana spavao je sa Minom Vrbaški, poznatijom kao “Šakova maloletnica“, a onda ponovo sa Anđelom. Inače, Anđela i Mina su drugarice, makar su pre ovoga bile, a Đekson je sada sa Minom, dok Anđela više nije u rijalitiju.

Đekson i Mina

Foto: TV Pink printscreen
Đekson i Anđela

Tijana Ajfon

Starleta Tijana Ajfon imala je seks sa Željkom Stojanovićem u “Parovima”, da bi u istoj sezoni imala seksi sa izvesnim Draganom Tošićem. Postoje indicije da je tu bilo još nekoliko kandidata, ali nikada nije potvrđeno.

TIjana i Željko

Tijana i Dragan

Ivan Marinković

Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, nekoliko puta je učestvovao u Parovima. Tako je jednom prilikom imao seks sa starletom Mimi Oro, a u poslednjoj sezoni uspeo je da u krevet odvede i Teodoru Radoičić, a kasnije i Miljanu Kulić. Miljani je, kako tvrdi produkcija, napravio i dete. Mašala!

Ivan Marinković

Ivan Marinković