TOTALNO RASULO U VILI! Preljuba uživo! Prevarena ukućanka napravila HAOS! S*ks pred svima, i njen OČAJ


Burna dešavanja!


Alberto Galorini prevario je u vili “Parova” svoju devojku Anastasiju Spasojević Palčicu sa Natašom Pajović. Zbog toga je Palčica juče bila neutešna i očajna. Neke od učesnica pokušavale su da joj pomognu savetima, ali bezuspešno. Milijana Božić joj rekla da zna kako joj je ali ne bi nikada volela da je u njenoj situaciji, niti da oseti prevaru na svojoj koži. Palčica je rekla da ne može da nastavi dalje na šta joj je Milijana odgovorila na sledeći način:

– Majci umre dete pa nastavi dalje, ‘ajde molim te, naravno da možeš da nastaviš, znam da je glupo poređenje ali je realno. Ako poželiš da se igraš i da ga praviš ljubomornim tu ti je Milutin uvek. Ali treba da znaš, Nataša nije kriva, on da nije hteo ne bi se to desilo – rekla je Božićeva.

Palčica

Palčica
Foto: TV Happy printscreen

Palčica je samo sedela ćutke, zureći u jednu tačku.

U toku emisije “Upoznajte Parove”, Palčici je, kao i svim ostalim ukućanima, pušten snimak  vrele akcije njenog dečka i Nataše, te je mogla jasno i do detalja da vidi šta se tačno desilo.

Alberto i Nataša

Alberto i Nataša
Foto: TV Happy printscreen

Ovo je za nju bilo previše. Nije izdržala, te je u suzama je napustila sto. Ostali se nisu puno obazirali na to kako se Palčica trenutno oseća.

Na pitanje kako se oseća posle svega, Nataša nije pokazalo nimalo empatije prema nesrećnoj Anastasiji.

Alberto i Nataša

Alberto i Nataša
Foto: TV Happy printscreen

– Ne kajem se, ne žalim Palčicu, ni mene niko nije žalio nikada, baš me briga – bila je surova Nataša.

Nešto kasnije, bilo je reči o tome kako je izgledao rasulo koje je nastao kada je Palčica shvatila da je prevarena. Uroš je posvedočio kako je izgledalo jedno od najdramatičnijih večeri ove sezone u vili Parova. Nakon što ga je uhvatila u prevari Palčica je napravila haos.

Parovi

Parovi
Foto: TV Happy printscreen

– Sinoć smo svi legli, a Palčica je onda zaskočila Alberta, nije mogao da se oslobodi, morali smo da je vučemo za vrat, došlo je i obezbeđneje, uspeli smo na kraju da je sklonimo sa Alberta – rekao je Uroš.

Osim njega i Milijana je ispričala kako je sve to izgledalo iz njenog ugla.

– Bio je haos, vika, ulaženje i izlaženej iz kabine… haos u krevetu – rekla  je Milijana.

Nakon ovih svedočenja, produkcija je pustila Parovima snimak, kao kratak siže dramatičnih događanja.

Izvor: srrbijadanas.com