ZA DISKVALIFIKACIJU! NAROD BESAN: U svađi sa Kristijanom Kulićke PREKRŠILE UGOVOR sa PRODUKCIJOM?


Ovo niko nije primetio, u afektu sve odala…


Sinoć je nasttao opšti haos kada je u svađi na pomen njegove supruge, Kristijan Golubović nasrnuo na Miljanu i Mariju Kulić.

Miljana Kulić je nastavila žestok sukob sa Golubovićem, te mu rekla da je on doživotni robijaš i da navodno njega čeka do 12 godina robije zbog pretnji smrću Staniji Dobrojević. Nakon toga je usledio haos, a danas su i gledaoci besni, jer je navodno Miljana rekla informaciju iz spoljnog sveta

– Produkcijo: Odakle Miljani informacija o prijavi koju je Stanija podnela  protiv Kristijana? 12 godina – a onda su usledili komentari da Kulićke imaju telefon.

Ono što nikome nije jasno, obzirom da su pretnje koje je Kristijan uputio Staniji bile u rijalitiju, kako Miljana zna da je  Stanija podnela krivičnu prijavu protiv Golubovića, kada je tada bila u rijalitiju, a Stanija je to objavila na svom Instagram profilu.

Zatim su se nizale spekulacije, da Kulićeve imaju telefon.

Podsetimo, Marija je jednom prilikom rekla da ima po ugovoru sa produkcijom, pravo na dva minuta razgovora sa porodicom u prisustvu produkcije, kako bi znala da su svi dobro, a da li je Miljana ovako saznala za tužbu Goluboviću ili drugačije, ostaje nam da saznamo…

Izvor: srbijadanas.com