AUUU! Karić u ŠOKU, a zadrugari ZANEMELI – Stefan dobio PORUKU IZ SPOLJNOG SVETA: Evo ŠTA je saznao


Nije mu svejedno!


Još jedan stari zadrugar Mlađa Jovanović u emisiji “Stari zadrugari pitaju” postavio je pitanje Stefanu Kariću, ali mu i ovom prilikom poslao jasnu poruku:

– S obzirom da se Osman izjasnio da nisi njegovo izbor, da li misliš da ćeš ostati i Stefanov izbor kada izađete napolje? Kao što si mene savetovao u Zadruzi, tako ja sada tebe savetujem – pitao je Jovanović Karića i samim tim mu dao do znanja da je njegov otac promenio mišljenje i da više nije za njegovu vezu sa Šopićevom, što je šokiralo Srefana, jer je upravo Osman bio taj koji je pokazao podršku kada je poslao helikopter podrške za njih dvoje.

– Meni je bitnije da znam da sam ja njegov izbor, a ne izbor njegovog tate, iako bi nam bilo mnogo lakše da znamo da nas podržava – rekla je Ivana.

Stefan Karić, Osman Karić

Stefan Karić, Osman Karić
Foto: Printscreen/Pink TV

– Nije nas zanimalo mišljenje mog oca, da li ću prihvatiti savete mog oca, videćemo, često su nam se mišljenja u životu podudarala. Ja sam savetovao Mlađu da ga Nina ne pravi budalom, zato ovo priča. Ne znam šta meni Ivana toliko radi, da li meni ona toliko maže oči, recite mi sada nešto što ja ne znam. Saznaću za deset dana šta se dešava napolju, svakako. U tuš kabini je pokušala da me izmanipuliše po ko zna koji put – objasnio je Karić.

Stefan Karić, Ivana Šopić

Stefan Karić, Ivana Šopić
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Karić i Ivana su se osvrnuli na zajednički boravak u tuš kabini tokom dana, koji su objasnili na sledeći način.

– Kada nešto pogrešim, ja se i napolju umiljavam i šlihtam. Danas sam ga pratila kao Brendon Orozovića, ne znam kako je to izgledalo – objasnio je Ivana.

– Pokušala je da me poljubi, ali se od toga ništa nije desilo – govorila je Šopićeva.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com