HOROR: Imala PIŠTOLJ – policija ULETELA u “Parove”, UHAPSILA je! Umalo da je UBIJE zbog PRELJUBE


Nema mira u luksuznoj zemunskoj vili.


Sinoć se odigrala prava drama u “Parovima 8” – tačnije na samim rijalitija. Sanja Mirkov je doživela neprijatnost zbog toga što je u luksuznu zemunsku vilu htela da uđe žena s čijim je mužem ona bila u vezi i umalo se od njega razvela, a potom se odala alkoholu, pila lekove i bila na psihijatriji.

Kako piše “Happytv.rs”, njoj je život bio u opasnosti jer je kod sebe imala pištolj u nameri da se razračuna sa Sanjom koja je prethodno poručila:

– Lepša sam i bolja od te žene, zato se on zaljubio u mene. I ja u njega naravno – grickala je usnu vidno nervozna ova starleta, a potom je čula glasove kada je stala ispred glavnih vrata.

Sanja Mirkov

Sanja Mirkov
Foto: TV Happy printscreen/Parovi 8

Prevarena žena je trebalo sinoć da uđe u “Parove” i tamo prespava, ali je na ulazu napravila skandal – lupala je vrata vile, napala obezbeđenje, vikala na suparnicu i vređala je.

Sanja se tresla, smejala, plakala, sve boje je promenila u licu, pila je lekove za smirenje. Klečala je, pila vodu sa šećerom, i onda se svađala sa konkurentkinjom, pevala joj, pokušavala da otvori vrata u naletu straha i besa. Usput je i priznala krivicu za preljubu.

U jednom momentu, voditeljka “Parova”, Vesna Vukelić Vendi, dobila je informaciju da žena kod sebe ima vatreno oružje, pa je pored obezbeđenja pozvana i policija koja ju je privela i, kako piše “Happytv.rs”, stavila iza rešetaka.

– Nije htela da ti naudi, nego da ti presudi. Javili su mi da je krila nešto u odeći, morali smo da je uklonimo. Trebalo je da spava ovde, ko da je zaustavi ako ti je tako blizu, tokom noći? Imala si više sreće nego pameti – poručila je Vendi Sanji.

Sanja se vratila na mesto vidno zabrinuta, tvrdeći da zna tu osobu i takvo njeno ponašanje i da joj je izvesni Dalibor to sve pričao o njoj. Do kraja noći ona nije mogla oka da sklopi zbog zabrinutosti.

Izvor:srbijadanas.com