Nakon što je obezbeđenje suzbilo okršaj… Usledio ŠOK! Ajaooo – njih dve su NAJVEĆA STOKA! (VIDEO)


Stoji iza svojih dela i reči!


Iako je dobro poznat javnosti kao sasvim korektan rijaliti igrač koji neretko ulazi u konflikte i rasprave sa ostalim takmičarima, u toku noći je svojim izjavama doveo do ludila pojedine ukućane. U toku noći došlo je žestoke svađe između njega i  Anđela Rankovića zbog Teodore Džehverović koja se bez pitanja poslužila Markovim pićem.

Iako se rasprava završila bez fizičkog okršaja i to zahvaljujući obezbeđenju koje je odmah odreagovalo, Marko je u svojoj sobi nastavio da priča o tome, a ono što je izjavio šokiralo je sve prisutne.

– Džehverovići su me večeras razočarali. To što su uradili je klošarluk klasičan. Pa, kad ja nekom nešto nisam dao? Uvek, ali zato dođi i pitaj me, šta mi uzimaš piće bez pitanja? Što mi Sanja nije ukrala, što nije Bora? Ona em što je uzela, još skače na mene! Najveća stoka u zadruzi su Džehverovići i to je to – rekao je Marko.

zadruga

– Nemoj da radiš to, Marko, ti znaš koliko ja tebe volim… – pokušala je da ga smiri Saška.

Kako su čuli njegove reči koje je s namerom izgovarao glasno, Anđelo je imao potrebu da se ponovo obračuna sa njim, ali je Teodora svesna da nije toliko pogrešila zbog toga što je to  uradila pokušala da ga ponovo posavetuje da u potpunosti ignoriše situaciju, a onda im se pridružio i Bane Čolak koji je podržao ukućanku, a samo par minuta pre bio je na Markovoj strani.

– Nemoj da se cimaš na njegove reči, lezi i iskuliraj. Za tri kapi me napada, neka ga sa Kijom ništa nije bolji – tešila je Teodora Anđela.

zadruga

– Kija je dobra za izbegavanje – dodao je Bane.

Kada se situacija napokon smirila, Marko je veoma direktno uputio pitanje Kristini Kockar na šarmantan način:

– Kad ćemo da se kockamo ti i ja?

Kija je potvrdno odgovorila, a već se spekulisalo o njegovim simpatijama prema njoj. Kako će se ova priča nastaviti preostaje nam da saznamo. Detaljno pogledajte u nastavku: