“PUŠITE MI K*RAC! OVO NIJE MOJA MAJKA!” Novi haos Lune i Anabele – VRIŠTANJE I URLANJE a sve zbog Kije?


Haos!


Danas je nastavljena emisija “Pitanja gledalaca”. Mirko Gavrić dobio je pitanje od strane gledalaca – Kada ćeš otvoriti dušu i ispričati kroz šta je Anabela sve prošla sa Gagijem?

– Ima još dosta toga. Kada ona bude htela, nemam prava da pričam o tome, došao sam ovde da potvrdim istinu – rekao je Mirko.

– Ponovo sam razočarana, ponovo sam utučena, neke stvari su mi jasnije u zadnjih dva dana – rekla je Anabela u suzama.

– Dobila je pitanje za Kiju, a ona priča o meni! Ja sam bila u šoku, nisam mogla da verujem o čemu ona razmišlja. Ja sam ćutala sve vreme, samo sam se ubacila za Erminu, a ona je uvređena, zbog? Čega? Mene ne možeš da praviš budalom! Slušala sam svaku reč koju si izgovorila – napala je Luna svoju majku.

Anabela Atijas

Anabela Atijas
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– To nije tačno, ja sam poredila to sa Đedovićem ono što mi zameraš, kako te ne branim – uzvratila je Atijasova.

– Ona je na jednostavno pitanje pričala drugu priču. U svakom njenom pitanju, gde treba da odgovori normalno, ona priča o tome kako je ja nisam zaštitila od tate, ona se konstantno vraća nazad! U svemu ovome ona podržava zlotvora koji me vređa! Ovo nije moja majka, kada budeš bila moja mama onda ćemo se čuti! Popušite mi k*rac, e! Još koliko imate da s*rete po meni, posle toga me nećete videti u životu – ubacila se Luna.

– Nemoj više da si mi se obratila u ovom rijalitiju! I te kako je ono pitanje da li me grliš bilo istinito! Nemoj da mi se javljaš više! Neka ti ide na dušu to što pričaš, ali ja ti opraštam! – donela je odluku Anabela.

– Ti si mene nazivala k*rvom, kunem se! Vanja mi je svega, kunem se u Loli – tvrdila je Luna.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Izvor: srbijadanas.com