RASKRINKANI KULIĆI! Đedović izneo tvrdnje o VELIKOM GREHU porodice, a sada im PRETE POLICIJOM!


Haos u najavi!


Sinoć je u “Zadruzi” veče proteklo u znaku sukoba i veoma teških optužbi Marka Đedovića koje je izneo za Mariju i Miljanu Kulić.

Naime, Đedović tvrdi da je porodična tajna Kulića mnogo teža nego što se veruje. U jednom momentu on je rekao da je Miljana emotivno neuravnotežena i da ima probleme u životu, upravo zbog greha njene porodice iz prošlosti.

– Kristijane, apsolutno se slažem za svaku reč koju si rekao, ali nisam mogao zbog ovoga da se složim sa tobom. Vi ste bolesne! Klara tvrdi da je Miljana ovakva bogalja kao što jeste, jer vas je stigla karma zbog silovanja devojke.

Nakon ovogas se javila i Ljiljana Stevanović Lili koja je do sada bila Marijina dobra prijateljica i iznela niz tvrdnji koje ima takođe ne idu u prilog.

– Ja sam ovo shvatila kao zezanje, prema meni su se njih dve ponele stvarno fenomenalno. Ja ne mogu da kažem, smatram da nečiji život ne treba da se uplićem, ali neka saznanja sam imala o suprugu, slična ovome, nisam htela da kažem. Marija, ja mogu da okrenem jedan broj u Nišu i da saznam – rekla je bivša inspektorka Lili, misleći  na svoje veze u policiji.

– Ej bre! Ja sam sa tim čovekom 30. godina u braku, jednom je išao u zatvor. Imamo decu, porodicu, za prelom vilice je bio u zatvoru! Šta imaš preko da kažeš, ‘ajde? – upitala je Marija.

– Ne mogu ja da pričam, ali se poklapaju priče – odgovorila je Ljilja.

– Siniša je imao tezgu na pijaci sa stvarima koje je Miljana krala – dobacio je Đedović.

Izvor: srbijadanas.com