SMRT JEDNE LJUBAVI: Zadruga ih je uništila! Kada vidite OVAJ snimak zaplakaćete! (VIDEO)

A obožavali su se…

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović već mesecima su u centru medijske pažnje zbog svega što se desilo u “Zadruzi”. Iako više nisu zajedno, pre dve godine situacija je bila skroz drugačija. Sloba i Kija bili su zaljubljeni tada do ušiju, a Kristina je svom tadašnjem dečku, kasnije suprugu, pružala veliku podršku Radanoviću dok se takmičio u “Pinkovim zvezdama”.

– Ja imam veću tremu od Slobodana. On je zatvorena osoba i ne pokazuje u tom smislu da mu je frka. Verujem da jeste. Trudim se da buem u publici da bi me on video i da bih mu pomogla što se tiče treme i on se okrene prema meni i otpeva mi pesmu. Lakše je i njemu ali i meni – rekla je svojevremeno Kija i dodala:

– Što se tiče priprema za nastup u “Pinkovim zvezdama”, Slobodanu biram bukvalno sve ja…. Slušam me. Kada me jednom nije poslušao, kada je video šta je uradio, nakon toga bez pogovora me sluša – ispričala je Kija.

Kija

To je potvrdio i Sloba.

– Devojka mi pomaže da biram pesme. Kada mi ona pomogne da izaberem pesmu, ja sam prolazio direktno – rekao je Radanović.

Pogledajte priču o Slobi Radanoviću: